NAPETO U JUTARNJEM PROGRAMU: Šešelj napustio studio - Nemojte me više zvati u vašu emisiju! (VIDEO)

Novosti online

13. 06. 2021. u 09:45

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj i sin generala Ratka Mladića Darko Mladić gostovali su u jutarnjem programu TV Prva.

НАПЕТО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Шешељ напустио студио - Немојте ме више звати у вашу емисију! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Prva

General Ratko Mladić će se sada naći na još većim mukama, pogotovo ako bude izručen u zatvor u Velikoj Britaniji. Britanci su izrazili stradostrasnu želju da on tamo služi kaznu. Time pokazuju šta misle o srpskom narodu u celini. Nije ni čudno što je Velika Britanija pokrenula onu rezolucije protiv Srbije zbog navodnog genocida - rekao je Šešelj.

Lider radikala je istakao da se nada da će se Rusija još više angažovati za generala Ratka Mladića.

Darko Mladić kaže da je general Ratko Mladić u takvom stanju da bi za njega izdržavanje kazne u Velikoj Britaniji ili Estoniji bilo smrtna kazna.

- Mi ćemo tražiti da mu se omogući da ide na lečenje. Pokušaćemo opet da pošaljemo tim lekarskih stručnjaka kod njega. Video sam tamo da je u holandskom zatvoru u kom se nalazi zatvor UN već su posete normalno dozvoljene. U ovom trenutku samo UN drže neka ograničenja i meni je bilo jasno od početka da su oni zloupotrebili koronu da bi generala Mladića odsekli od konsultacija sa lekarima i advokatima - objasnio je sin Ratka Mladića.

Darko Mladić je najavio reviziju presude i istakao da će izdvojeno mišljenje sudije Nijambe biti vrlo korisno odbrani za reviziju.

Šešelj napustio studio

Kada je Šešelj spomenuo i lažnog haškog svedoka, preminulog novinara Dejana Anastasijevića, reagovala je voditeljka Marija Savić Stamenić i prekinula lidera radikala.

- Nemojte tako da se ponašate! Vi se krajnje bezobrazno ponašate u emisiji. Bio je lažni svedok u procesu Miloševiću. Dejan Anastasijević i Jovan Dulović su dva lažna svedoka iz redakcije "Vremena". To su najgori haški lažovi - rekao je Šešelj.

Pošto je voditeljka branila lažne svedoke kao "kolege novinare", Šešelj je napustio studio.

- Nema poštovanja prema izdajnicima srpskog naroda. Dva hoštaplera branite - rekao je Šešelj i izašao iz studija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ODRŽIVI TRANSPORT:  Ključni faktor zaštite životne sredine i zdravlja