OVO MORA DA PRESTANE - NEMA IZGOVORA: Đurić posle gnusnog napada na crkvu pokazao svetu kako izgleda "demokratija" u Prištini

Novosti online

11. 06. 2021. u 16:23

AMBASADOR Srbije u SAD Marko Đurić obavestio je javnost o gnusnom albanskom napadu na Srpsku pravoslavnu crkvu u Prištini, čiji je krajnji cilj zastrašivanje malobrojnih pravoslavaca u "prestonici" lažne države.

ОВО МОРА ДА ПРЕСТАНЕ - НЕМА ИЗГОВОРА: Ђурић после гнусног напада на цркву показао свету како изгледа демократија у Приштини

Foto: Tviter/Marko Đurić

- Isus mrzi Srbe! Grafit mržnje koji je prekjuče osvanuo na jednoj srpskoj pravoslavnoj crkvi u Prištini, tzv. prestonici „Kosova“, gde je sada ostalo samo oko 90 starijih Srba, od ukupno 45.000 hiljada Srba koji su tu živeli u periodu pre rata - napisao je Đurić na tviteru.

On podseća da je dan nakon incidenta tzv. Kosovska policija mirno sedela dok je vlada lažne države obezbedila logističku podršku ekstremistima, Albancima, koji ponovo vandalizuju hrišćanske svetinje pod izgovorom "protesta zbog služenja provokativne liturgije" u nedovršenoj, predratnoj crkvi, opisujući je kao "hram šovinizma i mržnje".

- Do sada je, i to samo tokom ove godine, zabeleženo čak 40 napada na hrišćanske hramove na Kosovu i Metohiji. Ovo nasilje i mržnja moraju odmah da prestanu. Nema izgovora - apelovao je Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Imaš DVE HILJADE razloga za registraciju na mozzartbet.com