POKRET SOCIJALISTA: Iza udbaškog scenarija po kome je glavni krivac Vučić stoji prvorazredni Montenegrin Željko Ivanović

Novosti online

29. 05. 2021. u 18:43

POKRET socijalista i građani Srbije nisu impresionirani novim antisrpskim uradkom Željka Ivanovića, navodi PS u saopštenju.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: Иза удбашког сценарија по коме је главни кривац Вучић стоји прворазредни Монтенегрин Жељко Ивановић

Foto: Pokret socijalista

- Ni nesrećni Veljović ne bi bolje napisao udbaški scenario u kome je glavni krivac predsednik Vučić, jer je Krivokapić uhvaćen u laži i što Srpska pravoslavna crkva nije pala na kolena pred Abazovićem i Bečićem.

Ali, osim što mu se pričinjava Vučić, o čijem obaranju mašta, priviđa mu se i Aleksandar Vulin u saopštenju patrijaršije i to verovatno zato što je ono bilo napisano maestralno i pre svega, istinito.  

Ovakve fatamorgane Ivanovića, žednog Đilasa na mestu Vučića, je verovatno posledica toga što mu decenijama tepaju da je "druga porodica", a ustvari je trećerazredni novinar i prvorazredni Montenegrin, zelen kao ešerihijska dijareja.

Vulin se za razliku od njega nikada nije bojao ni švercera Đukanovića, ni kavačkog ubice i kanibala Zvicera i njegovih kerova u Beogradu, a kamoli Milovog piskarala, koji će u narednom periodu verovatno više vremena provoditi u Zagrebu, nego u Beogradu - navodi se u saopštenju PS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)