Sednicu crnogorskog parlamenta prekinula je žustra prepirka dvojice poslanika Nebojše Medojević (DF) I Ranka Krivokapić (SDP), koji su izmenili pregršt teških reč.

Krivokapić je u svom izlaganju rekao da je virus nacionalizma u prethodnom periodu napao i  Crnu Goru, a Medojević mu je kazao da je i mafija kojoj je i Krivokapić kumovao. 

- Kolega Medojević i dalje staje na taj put koji ide ka samouništenju, ali to je njegovo pravo. Ja sam mu pomagao koliko sam mogao da do toga ne bude. Pomagao sam ti kad si sedio kod Mila Đukanovića kao savetnik za privatizaciju kad je rasla ta mafija, rekao je Krivokapić, kome je Medojević dobacio da treba da podigne spomenik Stanku Subotiću na Cetinju.

 Medojević je potom dobio reč i kazao da je Krivokapić diskutovao o nečemu što nema veze sa predlogom zakona DF za pomoć građanima i privredi.

- On je ovde pričao u mikrofon da li sam ja trezan ili nisam. Ovo što protestujem njemu neka ide na obraz. Mi smo dugo vremena potrošili zajedno. To mi je rekao više puta. Prenio mi je preteću poruku CIA. Da li je bio trezan i špijunčina CIA? Preneo mi je poruku u društvu direktora Agencije za bezbednost. Ja tebe čuvam, a ti mene ovde ovako blatiš pred ljudima i to radiš u kontinuitetu. Ti si smećei obično go..no,  rekao je Medojević, nakon čega jezaradio opomenu predsedavajućg I napustio sednicu.