Ja sam devojka Elvedina Hamzića, tvrdi izvesna Elsa Perović koja se javila redakciji "Avaza", nakon što je ovaj portal objavio priču o nestanku mladića iz Lukavca te detalje o njegovom begu iz kuće u kojoj je boravio dok je navodno bio otet.


- Ja sam njegova cura i ne pišite ništa više o njemu i onoj metli - napisala je devojka koja tvrdi da je iz Ulcinja.


Ona je kao dokaz da je zaista u vezi s Elvedinom Hamzićem dostavila i screenšot poruka koje su njih dvoje razmenjivali, a u kojima, između ostalog Elvedin objašnjava situaciju u kojoj se našao zbog veze sa Dženitom Mujčinović.


Podsetimo, porodica mladića je sredinom januara objavila dramatičan apel u kojem je navedeno kako je mladić nestao, a u izjavi za "Avaz" tada su kazali kako su ga "otele dve devojke" te da ga drže "zarobljenog u kući na Dubravama". Nakon nekoliko dana, Elvedin je, kako je sam potvrdio u ispovesti za naš portal, naveo da je pobegao, te da je danima bio zatvoren u kući Dženite Mujčinović.


Elsa Perović; Foto: Facebook


PROČITAJTE JOŠ: Porodica objavila da su Elvedina otele dve devojke i da ga drogiraju i iskorišćavaju, jedna od njih poručila da je trudna i da će mladić da prizna dete (FOTO)


S druge strane, 18-godišnja devojka tvrdi da je Elvedin sam došao u njenu kuću te da ona nosi njegovo dete koje namerava roditi. Ona je kao dokaz objavila i fotografiju na kojoj se vide njih dvoje u krevetu.


Dženita Mujčinović i Elvedin Hamzić; Foto: Facebook


- Ona ne zna s kim je sve spavala. Trudna nije sa njim, jer za 10 dana ne može trudnoću da utvrdi - napisala je Elsa.


(avaz.ba)