Andrija Mandić: Pomolite se za nas

V. Kadić

27. 04. 2019. u 13:11

Андрија Мандић: Помолите се за нас

Andrija Mandić Foto Tanjug

Molite se da budu okajani gresi i nas grešne, na pravdi Boga napadnuti, ako nepristanemo na lance i ropstvo, koje su nam odredili neprijatelji našeg naroda i Crkve
Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije, jedan od 14 optuženih za pokušaj državnog udara na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori 16.oktobra 2016.godine, pozvao je patrijarha Irineja, mitropolita Amfilohija, episkope Joanikoja, Dimitrija i Atanasija da se pomole za predstavnike srpskog naroda u Crnoj Gori u burnom periodu koji ih čeka.


- Molite se da budu okajani gresi i nas grešne, na pravdi Boga napadnuti, ako nepristanemo na lance i ropstvo, koje su nam odredili neprijatelji našeg naroda i Crkve. Onoga čije vaskrsenje proslavljamo, i ako u svemu tome, ne svojom voljom, naudimo drugome, poručio je Mandić.


Presuda za optužene za pokušaj državnog udara biće doneta 9.maja u Višem sudu u Podgorici. Pored Andrije Mandića, iz Df-a su okrivljeni Milan Knežević i Mihailo Čađenović, ali i državljani Srbije i Rusije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

nenad

09.05.2019. 10:07

Ovo nije obična borba,već borba protiv vetrenjača.Sve što ima obeležje srpskog, teško da može isterati pravdu u CG.Ne bi me iznenadilo da budu abolirani pre upućivanja u zatvor,jer nije bitno odstraniti if fizički već duhovno kako bi se veličala crnogorska velikodušnost.

Vlasta Vladin

09.05.2019. 20:53

Doce sudnji dan ! Doce kazna za one koji su se ogreshili. Nepravda ce isplivati na povrshinu i ta prljavshtina na povrshini ce da se sama ocisti. Milo ne bi ti bio u kozhi. Toliko si greha nakupio sa tvojim pajtashima da ce te gromovi stici. Gromovi bozhji ce te dokrajchiti. Samo cesh vidjeti svoju sudbinu !