Si-En-En: Zašto je Tramp tražio da bude sam na sastanku sa Putinom?

Tanjug

ponedeljak, 16. 07. 2018. u 15:35

Си-Ен-Ен: Зашто је Трамп тражио да буде сам на састанку са Путином?

Donald Tramp i Vladimir Putin
Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Donald Tramp insistirao je da sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju bude formata "jedan na jedan"
Američki predsednik Donald Tramp insistirao je da sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju bude formata "jedan na jedan", kako bi se izbeglo curenje informacija, te da bi stekao sopstveno mišljenje o Putinu i izgradio lični odnos sa njim, prenosi Si-En-En pozivajući se na neimenovanog zvaničnika.

Takođe, on nije želeo ni da se saradnici, koji imaju tvrđi stav prema Rusiji, mešaju u razgovor i menjaju njegov tok.

Pročitajte još - Rukovanje državnika skoro bez osmeha, Tramp namignuo Putinu (FOTO+VIDEO)

"Tramp je prethodno izrazio negodovanje zbog curenja informacija sa sastanaka sa stranim liderima zbog čega je rekao saradnicima da ne želi da osetljive informacije sa sastanka sa Putinom procure", rekao je izvor.

Kako se navodi, još jedan od razloga što nije želeo nikog drugog na sastanku je taj što je želeo lično da priđe Putinu i razvije "blizak" odnos.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

TonySoprano

16.07.2018. 16:19

uplašili se sienenovci jer ne znaju da im sprema gašenje ko što je i obećao. Živeo Tramp

Другови зомби нато лобање

16.07.2018. 18:18

Ваш biznISIS кадет из околине нато-наци базе код Урошевца је запањен још више... ЗАШТО ни један шиптар није био присутан на састанку "у четири ока"...!?! Зар би сметали... мозга немају а ћорави су и 'виде" само што им нато-нацисти кажу....!?! Оно јесте... Путин је прави стрептомицин за нацисте и бизнИСИС џихадисте...!!!