HOROSKOP ZA SREDU, 12. MAJ: Blizanci očekuju vesti od kojih zavise naredne aktivnosti; Jarcu se popravlja finansijska situacija

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

12. 05. 2021. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje

ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 12. МАЈ: Близанци очекују вести од којих зависе наредне активности; Јарцу се поправља финансијска ситуација

Foto Depositphotos

OVAN

Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.

BIK

Najjednostavnije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.

BLIZANCI

Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je na neki način, u pitanju stvar koja vam dugoročno određuje kojim ćete putem krenuti.

RAK

Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala.

LAV

Pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate svoju kolebljivost i nesigurnost. To su osobine koje vas često onemogućavaju da poentirate pa čak i onda kada ste sigurni da ste u pravu. Verujete sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle.

DEVICA

Ne drži vas mesto, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

VAGA

Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje.

ŠKORPIJA

Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno.

STRELAC

Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome.

JARAC

Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija se značajno popravlja, pa je pravo vreme da, pre nego što odete u kupovinu, očistite dugove i zaostale neplaćene račune.

VODOLIJA

Prepuni ste neke energije koju ne umete da utrošite. Iz nekog razloga ne umete da upotrebite i iskoristite svoju intuitivnost. Biće vam lakše ako svoju intimu poverite najboljem prijatelju, to je osoba koja će vas, danas, najbolje razumeti.

RIBE

Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ZAŠTITE MATERNJEG JEZIKA: Važnost očuvanja kulturnog identiteta