NAKON DVE DECENIJE OSTVARIO DEČAČKI SAN: Na Tomosu prevalio 1100 kilometara - od Novog Sada do Herceg Novog

V. V.

25. 04. 2021. u 15:07

NOVOSAĐANIN Slobodan Topalov, dve decenije je sanjao, a za dva i po dana ispunio dečački san, da od rodnog Novog Sada motorom Tomos stigne na more, do Herceg Novog.

НАКОН ДВЕ ДЕЦЕНИЈЕ ОСТВАРИО ДЕЧАЧКИ САН: На Томосу превалио 1100 километара - од Новог Сада до Херцег Новог

Foto: Facebook

Odmorio je dan, a za dan ipo ponovo se vratio u Novi Sad.

- Prvi put sam to poželeo , kada sam imao prvi motor Tomos automatia. Prosto, to  je biomoj dečaki san, da Tomosom odem na more. Tada to nije bilo moguće,  kaže  tridesettrogodišnji zaljubljenik u motore koji je na mnogo većim i jačim  dvotočkašima prešao  kilometre puteva na raznim putovanjima, a potom doneo odluku da na  Tomosu krene do hercegnovske rivijere.

Foto: Facebook

- Pošto sam kao mlad servisirao male motore nije mi bilo strašno da na put krenem sam. Sa sobom sam nosio oko 20 kilograma alata i delova. Put nije bio lak, pratila me je kiša ali i sneg. Tokom prelaska ovih 1.100 kilometara bilo je manjih kvarova, problemi sa zadnjom gumom, sa prednjim svetlom. Gurao sam ga nekoliko kilometara prema selu Mosko u Hercegovini - priča Topalov.

Uprkos čuđenju ljudi koje je na putu sretao i koji su u neverici slušali njegovu priču o dugom  putovanju Tomosom, Slobodan je sigurno stigao je do Novog, na Škver.

- Oduševljen sam predelima, ljudima, gostoprimstvom. Kada sam stigao u Herceg Novi parkirao sam motor kod spomenika Kralju Tvrtku u luci i fotografisao se .

Posle ovog lepog iskustva obećava da će  ponovo doći. Sada se zadržao samo dan, sledeći put ostaće, kaže duže. A doputovaće, ipak, većim i jačim motorom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili