SA SPASIOCIMA PIJAN TRAŽIO SAM SEBE: Familija prijavila nestanak, a on u šumi sa društvom „udario“ po alkoholu!

Novosti online

30. 09. 2021. u 23:19

OVA priča bi mogla komontno da se svrsta u rubriku "Verovali ili ne", jer je glavni akter inače mortus pijan sa spasiocima tražio kako se ispostavilo sam sebe.

СА СПАСИОЦИМА ПИЈАН ТРАЖИО САМ СЕБЕ: Фамилија пријавила нестанак, а он у шуми са друштвом „ударио“ по алкохолу!

Gorska služba spasavanja

Odnosno on je pomagao da pronađe sam sebe pošto je prijavljen njego nestanak, a on dok je porodica strahovala veselo se nalivao alkoholom.

Ova priča počinje sa turskim državljaninom Bejhanom Mutlu, koji živi u okrugu Inegol na severozapadu Bure. Članovi njegove porodice u utorak ujutro otišli su u policiji i prijavili da se gubi svaki trag za Bejhanom.

Kako se kasnije ispostavilo dok je pio upoznao je neko društvance, a onda je to društvance otišlo onako "pod gasom" svi u šumu, pa su tamo nastavili da se dopinguju".

U prvi mah potraga nije dala rezultate, pa se zona traganja za nestalim Bejhanom širili svakodnevno, naselje po naselje, a spasiocima su se pridružili i volonteri.

Nabasali su prema pisanju truskih medija na društvance, pa su se i oni pridruži potrazi. Tad je kako se navodi jedan od spasioca uzviknuo "Bejhane". Tad se javio Bejhan i u pitao spasioca, koga traže, ovaj je rekao Bjehana, a onda je veseli bjhan koji se osećao na alkohol rekao da je to on. Ispostavilo se da su spasioci pronašli Bejhana.

Policija je zatim Bejhana otpratila kući. Ostalo je u celoj priči nejasno kako su spasioci nabasali na društvo, kao policija nije proverila idnetitet drušva koje se osećalo na alkohol.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO - NOVA ATRAKCIJA NA KIPRU: Voda krije luku staru dva milenijuma, obilazak sa ronilačkom opremom

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna