HOROSKOP ZA PETAK, 27. NOVEMBAR: Ovan treba da očisti dugove; Škorpija je neobično kreativna

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

27. 11. 2020. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК, 27. НОВЕМБАР: Ован треба да очисти дугове; Шкорпија је необично креативна

Foto Depositphotos

OVAN

Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija je prilično stabilna pa je pravo vreme da, pre nego što odete u šoping, očistite dugove i zaostale neplaćene račune.

BIK

Predstoji vam pozitivna promena na ljubavnom planu. Situacija kreće na bolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vreme ćete provoditi radno pa će to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi.

BLIZANCI

Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

RAK

U potpunosti ste posvećni poslovnim aktivnostima. Pred vama su intenzivna dešavanja kako na profesionalnom tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa ljudima za koje ste mislili da su nedostižni.

LAV

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

DEVICA

Odnos s voljenom osobom ne ide onako kako biste želeli. Možda vas je ona, u proteklom periodu pomalo razmazila, pa ste bez svesne namere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani takva atmosfera može dosaditi, a kada to osvestite, biće prekasno.

VAGA

Predstoji vam predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje uz isplativ posao. Ukoliko ne reagujete brzo možete propustiti ovu neočekivanu šansu. Iako vama nije svojstveno da se kockate, ovog puta pokušajte, rizik se može isplatiti.

ŠKORPIJA

Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu.

STRELAC

Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.

JARAC

Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vam se poveravaju i pitaju za mišljenje, postoje dani kada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah, bez obzira na to što je nedelja tek na početku. Ne oklevajte, priuštite sebi dužu pauzu.

VODOLIJA

Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili.

RIBE

Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)