HOROSKOP ZA UTORAK, 24. NOVEMBAR: Devica prebrzo odustaje; Ribama promiče poslovna prilika

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

24. 11. 2020. u 07:00

SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 24. НОВЕМБАР: Девица пребрзо одустаје; Рибама промиче пословна прилика

Foto Depositphotos

OVAN

Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Do kulminacije može doći danas, jer aspekti na nebu najavljuju neodložne i prisilne promene. Ne bežite od problema, odlučno krenite u susret promenama.

BIK

Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste žarko želeli, ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće mnogo pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobedu.

BLIZANCI

Predstoji vam lekcija u kojoj morate da savladate svoju plašljivost i nesigurnost. To su osobine koje vas često onemogućavaju da poentirate, pa čak i onda kada ste sigurni da ste u pravu. Verujete sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle.

RAK

U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vas onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem.

LAV

Imate priliku da naučite kako iz svega lošeg dolazi nešto dobro. Problem vašeg trenutnog stanja je izostanak podrške na koju ste računali. Možda je pravi trenutak da razmislite šta želite, da vam laskaju ili da vas iskreno kritikuju.

DEVICA

Niste dovoljno uporni, prebrzo odustajete. Imate osećaj da vas niko ne razume i ne primećuje vašu žrtvu, za koju verujete da je prevelika. Loš osećaj je trenutno neraspoloženje, pa ne povlačite poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

VAGA

Previše vremena ulažete u organizaciju nečega za šta uopšte niste sigurni da je izvodljivo. Bavite se nevažnim sitnicama, a glavne stvari niste dovršili. Da ne bi došlo do zabune, proverite dokumenta, ali i troškove koji vas očekuju.

ŠKORPIJA

Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju vašu okolinu, koja već neko vreme ima znatno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno.

STRELAC

Predstoji vam finansijski dobitak zbog koga ćete poželeti da pojačate tempo. Ne zalećite se i ne zatrpavajte se dodatnim obavezama, već pozitivnu energiju utrošite u krugu porodice, jer je to polje koje vas, nepogrešivo, ispunjava i isceljuje.

JARAC

Stalno govorite o promenama, pa to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni.

VODOLIJA

Preračunali svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki račun ili vam preti novčana kazna. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako biste rešili novonastale probleme.

RIBE

Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi s tim vas očekuje razgovor koji vam neće biti prijatan. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve