FORMIRAJUĆI jedine logore samo za decu, ustaše su surovošću i ludilom premašile svoje nemačke učitelje. Optužujući Srbiju da je kriva za proterivanje i ubijanje Srba u Oluji, Plenković je pretekao i najgore ustaše, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom obraćanja predsednika hrvatske Vlade Andreja Plenkovića na obeležavanju "Oluje".

Komentari (8)

maniks

05.08.2022. 14:54

Ma bravo za Vulina , svaka cast , covek uvek odgovori ustasama onako kako mi pravi Srbi mislimo. Postovanje gospodine Vuline i nadam se da ce ostati ministar , licno voleo bi ponovo da preuzme vojsku..

Zlaja

05.08.2022. 15:55

Gospodin Vulin je iz Srpskog naroda i sta on kaze to i običan narod misli veka mu cast .Ne treba vise ćutati nikome ma koliko da su veliki ili mali od drzave Srbije ...

Njegoš

05.08.2022. 16:41

Не готивим Вулина..али су му изјаве у вези ових покатоличених Срба апсолутно тачне

Sanja

05.08.2022. 17:00

Добро је да неко каже Истину у Очи, Усташе треба подсећати сваком Приликом о њиховим злочинима и злоделима према Србима.

Maki

05.08.2022. 19:32

Hrvatska je moja domovina a Srbija moja otadzbina.Hrvatska me odhranila skolovala i oterala a Srbija prihvatila i dala hleb u ruke.Braca od rodjene tetke su Hrvati koji su za supruge izabrali Srpkinje.Posecujemo se jednom godisnje volimo i postujemo.Onaj ko je vezan iskljucivo za Hrvatsku ili Srbiju nece imati razumevanje za mene, koji sam predocio moj slucaj.Mislim da se sve ovo desava i sto se desilo 90 tih je zato sto se sve krilo i guralo pod tepih od zavrsetka drugog svetskog rata a za to se zna vrlo dobro ko je to radio.Ne plasim se tamo otici ali nemam sta videti od grobova predaka jako bi me rastuzilo i ne znam kako bih se osecao a nasuprot tome zemljake Hrvate vidjam vrlo cesto po NSu posebno kad je sajam.I komsije su mi opet Hrvati.Voleo bih da ovo procita ostrasceni sovinista iz Splita,Zadra,Omisa ili nekog drugog grada Hrvatske i voleo bih da ovo sto sam napisao procitaju i citaoci u Hrvatskoj.Iz principa tamo nikad vise necu otici I zbog sprovodjenja u delu sovinisticke i neonacisticke politike koju je 90 tih sproveo dr Tudjman i koja se u blazoj formi nastavlka a blaza je jer je Srpsko stanovnistvo proterano.Hvala redakciji sto je dozvolila nekome da iznese svoje iskreno misljenje.