AKCIJA hrvatske vojno-policijske "udruge" i privatne vojne kompanije "Martin Lokhed" iz Sjedinjenih Američkih Država nazvana "Oluja", bila je vojna operacija uperena protiv srpskog naroda - pretvorena u najveće etničko čišćenje od kraja Drugog svjetskog rata.

Komentari (6)

Dragan

05.08.2022. 13:38

Кустурица, као и увек, на њему својствен начин, свеобухватно, али кратко и јасно описује стање свест Хрвата, Запада, али и нас Срба, како поводом "олује" али и уопште. Злочиначка доктрина Старчевића се спороводи од Првог светског рата, преко НДХ, туђмановске Хрватске, темељно, уз помоћ Запада. За једну деценију Срба неће бити у Хрватској, тако да за неких 150-170 година Хрвати ће успети да нас "обришу", тако ефикасно као што то није успело предходних 4-5 векова. И у том "послу" им свесрдно помажу поједини наши врли суграђани, бивши Срби (који се стиде што су пореклом Срби, и дали би све да им нико није Срби у 8 колену), а сада Еуропејци (по народности, одн. националној припадности, то ти је новонастали народ, кога нема, нити ће бити ни у једној земљи ЕУ) и врло су гласни, а када се нађу негде у иностранство "бљују" отрове о Србима и Србији. "Бушимо" сами себе изнутра. Имам утисак да смо помирљиво стали у ред да нас кољачи кољу.

Pedja

05.08.2022. 15:45

Ko nije razumeo, covek prica o Vatikanu i zelji da pokatolici sve slavene uz pomoc takozvanih horda krstasa kojima je obecano bogatstvo od pljacke tudjega. Tako bilo tako i ostalo, samo do kada videcemo, evo dva carstva se podigla da zaustave zlo, ali tesko se boriti sa nevidljivima, jer i ovi narodi koji se nazivaju zapad su normalni ljudi kojima je jednostranom propagandom ispran mozak, i na kraju ce izginuti za one koji od ovog svega imaju korist.