Urnebesan radni dan američkog ambasadora Godfrija: Posle napornih sastanaka sa ćevapima i knedlama pauza za ručak (FOTO/VIDEO)

Novosti Online

06. 12. 2019. u 15:15

Урнебесан радни дан америчког амбасадора Годфрија: После напорних састанака са ћевапима и кнедлама пауза за ручак (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Twitter @usambserbia

LJubav prema našoj kuhinji zapala je za oko i satiričnom sajtu "NJuz" koji je napravio jako gust i naporan dnevni raspored za Godfrija

NOVI američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri oduševljen je hranom u Srbiji i koristi svaku priliku da na Tviter okači gurmanluke u kojima uživa. Prvi put je pažnju javnosti privukao kada se prekrstio sa tri prsta u crkvi Ružica, da bi se ubrzo proslavio na društvenim mrežama obilaskom naše zemlje, sa posebnim akcentom na gastronomiju.

Pročitajte još: Američki ambasador se krsti sa tri prsta: Snimljen u crkvi Ružici, bura na internetu (VIDEO)

Na "lajni" Tvitera ređali su se roštilj u Nišu, Indeks sendvič u Novom Sadu, sladoled u Subotici, peglana kobasica u Pirotu... Pauzu od srpskih specijaliteta napravio je za Dan zahvalnosti, tradicionalnom ćurkom.

LJubav prema našoj kuhinji zapala je za oko i satiričnom sajtu "NJuz" koji je napravio jako gust i "naporan" dnevni raspored za Godfrija.

Radni dan počinje ratlukom u 7 časova, a završava se laganom večerom u 23 časa. Između je mnoštvo bitnih "sastanaka" sa burekom, baklavom, picom, ćevapima i mnogim drugim poslasticama. Ali, kako primećuju "njuzovci", valja napraviti i pauzu za ručak, pa su je zakazali u 14 časova.

Ambasadoru se svidela ova šala pa je na nju odgovorio snimkom sebe kako jede ćevape uz komentar "tačno na vreme".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)