Konj trči u požar iz kog su ga upravo izvukli, sledeća scena objašnjava zašto (VIDEO)

Novosti Online

04. 11. 2019. u 19:51

Коњ трчи у пожар из ког су га управо извукли, следећа сцена објашњава зашто (ВИДЕО)

Foto: Youtube screenshot

Neverovatan snimak napravljen je prošle nedelje kod Los Anđelesa, a na njemu se vidi kako životinja hita nazad u opasnost
SNIMAK požara nedaleko od Los Anđelesa postao je hit na internetu zbog požrtvovanosti jednog konja.

Pročitajte još: Predator kao kućno mače: Snimljena najređa vrsta divlje mačke (VIDEO)

Naime, nakon što su ga spasioci izvukli iz opasnog područja punog vatre i dima pojurio je nazad kako bi spasio porodicu.

Neverovatan scena uhvaćena je prošle nedelje, a na njoj se vidi kako životinja hita nazad u opasnost i okreće se tek kada naiđe na druga dva konja, od kojih je jedan vrlo mlad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Mrgud

04.11.2019. 22:10

Svako bice voli svoje. Ili bi tako trebalo da bude. Covek moze mnogo da nauci od zivotinja. Pa neka vam ovaj primer bude lekcija za sve vas koji ste ostavili svoje najblize i zaboravili na njih.

Djekna

05.11.2019. 00:47

Isto je i sa ostalim inteligentnim stvorenjima: psima, svinjama, ovcama, kravama,... Ja zaista ne znam kako neko moze zaklati takva stvorenja, nabiti ih na ražanj i seći satarom. Mnogo su inteligentne. Ne osuđujem mesojede, i ja jedem meso ponekad, ali se trudim da to bude piletina, curetina,... i kad god mogu biram veggie burger umesto hamburgera. A za ove što gaje i kolju konje da bi ih jeli nemam reči.

Komsija

05.11.2019. 07:59

Kao djak sam plakala uz knjigu ,,Bela griva". Mislim da su i ljudi tada bili bolji.