PREDSTAVLJAMO VIBER 10: Potpuno novi dizajn, četovi sa skrivenim brojem i grupni pozivi

Novosti Online

05. 02. 2019. u 16:41

Novi "Viber" nudi elegantniju i lakšu komunikaciju, dva puta brže razgovore i poboljšane postavke privatnosti - što ga čini jednom od najsigurnijih i najmoćnijih aplikacija za razmenu poruka i pozivanje na svetu

ПРЕДСТАВЉАМО VIBER 10: Потпуно нови дизајн, четови са скривеним бројем и групни позиви

Foto: Promo

Novi "Viber" nudi elegantniju i lakšu komunikaciju, dva puta brže razgovore i poboljšane postavke privatnosti - što ga čini jednom od najsigurnijih i najmoćnijih aplikacija za razmenu poruka i pozivanje na svetu.

"Viber", jedna od vodećih svetskih platformi za razmenu poruka, najavljuje lansiranje verzije "Viber 10", sa novim dizajnom koji poboljšava korisničko iskustvo i optimizuje performanse koje čine slanje poruka dva puta bržim.

Novi dizajn donosi još poboljšanja za korisnike:

* Jednostavna navigacija: krećite se kroz aplikaciju na jednostavnijem i elegantnijem interfejsu u kom je lako pronaći upravo ono što vam je potrebno i to upravo tamo gde ga i očekujete.

* Jednostavan pristup: Korisnici dobijaju sve privatne i grupne razgovore, zajednice, četbotove i omiljeni sadržaj na jednom glavnom ekranu

* Jedinstveni ekran svih poziva: Na novom ekranu "Pozivi" korisnici mogu pronaći svoje nedavne pozive, pristupiti svim kontaktima iz telefonskog imenika i upravljati svojom "Viber Out" pretplatom

"Viber" 10 uvodi i dve potpuno nove funkcije koje ističu glavnu vrednost "Viber" aplikacije kao efikasne, moćne i privatne komunikacione platforme.

* Četovi sa skrivenim brojevima u "Viber" Community-jima omogućuju korisnicima da međusobno komuniciraju bez potrebe za razmenom telefonskih brojeva. To omogućava spontanu i neobaveznu interakciju s novim ljudima koje korisnici upoznaju unutar zajednica, a da pritom sačuvaju svoju privatnost i bezbednost. Korisnici mogu da započnu komunikaciju pritiskom na korisnički profil u poruci unutar Community-ja ili sa liste učesnika na ekranu na kom su informacije o zajednici. Kada se osete dovoljno prijatno, korisnici mogu jedno drugom otkriti svoj broj telefona i nastaviti neograničenu interakciju.

Pročitajte još - "Viber" dobija opciju koja govor prevodi u tekst
 
* "Viber" grupni pozivi omogućiće pokretanje grupnog glasovnog poziva za do 5 osoba, i to dodavanjem korisnika na postojeći 1-na-1 poziv ili startovanjem poziva direktno unutar jednog grupnog četa. Ova funkcija će na početku biti moguća samo za glasovne, a kasnije i za video pozive.

Zahvaljujući svežem interfejsu i pojačanim performansama, "Viber" 10 nastavlja svoju posvećenost stopostotnoj privatnosti korisničkih podataka, sa potpunom end-to-end enkripcijom – podešenom za sve privatne i grupne razgovore i pozive.

“Lansiranje verzije "Viber 10" dolazi nakon intenzivnog istraživanja i testiranja, kako bismo usavršili pojednostavili komunikacijske mogućnosti za mnogorojne korisnike širom sveta”, kaže Đamel Agaua, izvršni direktor "Vibera".

“U 'Viber' u se svi vodimo našom osnovnom misijom da proizvod učinimo bržim, jednostavnijim i sigurnijim. Novi 'Viber 10' omogućuje korisnicima jednostavno i intuitivno povezivanje, a kao i uvek osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika. Nadamo se da će naši korisnici uživati u ovim promenama jednako kao i mi – jer ovo je potpuno novi 'Viber'!”

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

paranoid

07.02.2019. 10:42

Мудро сте избјегли опредјељење ВАЈБЕР или ВИБЕР. Иначе, на навијаче потоњег апелујем да почну да говоре ИПХОНЕ, МИЦРОСОФТ, ВИНДОВС, МЕРЗЕДЕС БЕНЗ, БОСЦХ... Човјечанство је највећи корак уназад направило кад је висока технологија постала доступна неписменима...

Петар

08.02.2019. 14:10

Дакле каже се Вајбер. И тако се лепо пише ћирилицом, не треба га избегавати.