Rusko izdanje muškog časopisa „Maksim“ objavilo je svoju godišnju listu 100 najzgodnijih žena u zemlji. Ko su pet najseksipilnijih Ruskinja?


Da bi odabrao žene koje će biti na ovoj listi, „Maksim“ je primenio dva kriterijuma: glasanje na društvenim mrežama i odluka žirija sastavljenog od „odabranih stručnjaka“, odnosno od „poznatih muškaraca čija je seksualna orijentacija neosporna“, navodi se u časopisu.


1. Irina Šajk


Svetski poznata ruska manekenka pozicionirala se među prvih šest od kada se prvi put pojavila na listi 2011. godine. Ove godine Šajkova je zauzela najvišu poziciju.


Foto Instagram @irinashayk


2. Ljubov Novikova Aksjonova


Ovo je peto pojavljivanje na listi ove televizijske i filmske glumice. Prošle godine Ljubov je već bila među prvih 10 najseksepilnijih, zauzevši šesto mesto.Foto Instagram @maximmagazinerussia


3. Olga Seriabkina


Olga Seriabkina je pevačica koja je u Rusiji stekla slavu u okviru muzičke grupe „Serebro“. Umetnica, poznata i kao Moli, napustila je grupu 2019. godine, nakon 13 godina karijere. Na listi je zadržala prošlogodišnje treće mesto.


Foto Instagram @seryabkina


4. Viki Odintsova


Model Viki Odintsova postala je zvezda na Instagramu kada se bez zaštitne opreme popela na ivicu 73-spratne zgrade u Dubaiju. Viki, koja trenutno ima gotovo pet miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži, prvi put se pojavila na „Maksimovoj“ listi.


Foto Instagram @ viki_odintcova


5. Iana Koškina


29-godišnja glumica i televizijska voditeljka treći put je na listi najseksepilnijih žena Rusije. Iana je prošle godine zauzela 21. mesto, a 2017. godine 36. mesto.


Foto Instagram @yana_koshkina_official(rs.sputniknews.com)