Dotrčali su do njega, oborili mu kameru dok je snimao i vičući TRAŽILI SNIMAK: Napadnut još jedan snimatelj Tanjuga

Novosti Online

sreda, 08. 07. 2020. u 01:11

Дотрчали су до њега, оборили му камеру док је снимао и вичући ТРАЖИЛИ СНИМАК: Нападнут још један сниматељ Тањуга

Foto: N. Skenderija

Tokom intervencije policije ispred Skupštine Srbije, kada su okupljeni, bežeći pred suzavcem počeli da se povlače, nepoznate osobe napale su i drugog snimatelja Novinske agencije Tanjug
TOKOM intervencije policije ispred Skupštine Srbije, kada su okupljeni, bežeći pred suzavcem počeli da se povlače, nepoznate osobe napale su i drugog snimatelja Novinske agencije Tanjug.

Dotrčali su do njega, oborili mu kameru dok je snimao i vičući tražili da je spusti i da im da snimak, ali je on odbio, a napadači su se udaljili.

Ranije tokom večeri napadnut je takođe jedan snimatelj Tanjuga, koji je sa drugim snimateljima snimao šta se događa, tačnije jedan muškarac iz rulje, koja je prvi put upala u zgradu Skupštine Srbije, povukao ga je za ruku kako bi ga sprečio da snima, a potom ga je udario pesnicom u stomak. Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE.


Reporteri televizije N1 javili su u međuvremenu da su demonstranti agresivni prema novinarima, ali nije poznato da li je još neki novinar i fizički napadnut kao što se dogodilo snimateljima Tanjuga.

Sva dešavanja ispred Skupštine pratite u blogu uživo KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije