Vučić će govoriti pred političkom elitom SAD: Predsedniku Srbije moćna organizacija ukazala veliku čast

Tanjug

utorak, 25. 02. 2020. u 20:55

Вучић ће говорити пред политичком елитом САД: Председнику Србије моћна организација указала велику част

Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije biće početkom marta u Vašingtonu jedan od govornika na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće početkom marta u Vašingtonu jedan od govornika na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove (AIPAC), objavljeno je danas na Tviter nalogu tog komiteta.

Pročitajte još: Predsednik Srbije za Euroaktiv: Demokratija na udaru samozvanih lidera opozicije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće početkom marta u Vašingtonu jedan od govornika na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove (AIPAC), objavljeno je danas na Tviter nalogu tog komiteta.

Godišnja konferencija će, kako je navedeno na zvaničnom sajtu AIPAC, biti održana od 1. do 3. marta.

Vučić će, prema ranijim informacijama Tanjuga, na tom najvećem skupu američke proizraelske zajednice, govoriti o odnosima Srbije i Izraela, ali i o izazovima globalne politike.

Predsednik Vučić na ovom skupu učestvuje kao gost, što je inače u skladu sa praksom Komiteta da na godišnju konferenciju pozove istaknute ličnosti američke i svetske politike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (22)

Olivera

25.02.2020. 21:17

Nas predsednik na svetskom prijemu.Sve su to zasluge za dugogodisnji rad.Velika korist za nasu zemlju.

Dare

25.02.2020. 21:28

Predsednik Vučić zaista mnogo radi, izgradio je poštovanje svih i sigurno je da je ovo ogromna čast koja mu se ukazala.

Tina

25.02.2020. 21:29

Predsednika Vučića poštuju mnoge zemlje i rado ga pozivaju na sve prestižne i jako bitne skupove.

Dend

25.02.2020. 21:35

Velka čast ali i obaveza ubediti elitu koliko smo subinski povezani sa izraelskim narodom koji je svesno uništavan, kao i Srbi, od istog neprijatelha dok ih Ameri nisu uzeli u zaštitu a mi Srbi smo ostali na milost i nemilost vekovnom neprijatelju ?

Dejan

25.02.2020. 21:53

Predsednik Vucic je svojim radom i diplomatijom stvorio postovanje u svetu pa je otud i pozvan na konferenciju.To je velika cast za predsednika i svaka mu cas na tome.

Malaplava

25.02.2020. 22:17

Prija srpski glas i način na koji Srbija razmisljanja i donosi odluke.Svako gostovanje je nova , dobra potvrda predsednikove politike.

Pera

25.02.2020. 22:21

Pa naravno,samo je sad jos vise jasno koliko je A.Vucic kompetentan i odgovoran i poznas u svetu. Tako se bori za drzavu i svoj narod.

MAKSS84

25.02.2020. 22:35

Srbija na celu sa Vucicem je postala veoma cenjena i postovana u svetu, to se vidi na delu jer mnogi strani zvanicnici pozivaju naseg predsednika da prisustvuje vaznim dogadjajima i konferencijama.

Zoran

26.02.2020. 09:03

Vucic bi trebao da pokaze slike dve mozda najljepse sinagoge u Evropi, u Subotici i N. Sadu. I pozove Jevreje opet da se naseljavaju kod nas, da jacaju svoje zajednice oko tih sinagoga. I treba pokaziti na desetine velikih Srba pisaca, umjetnika, glumaca, naucnika itd. jevr. porijekla.

Vatro Marx

26.02.2020. 09:43

Kao to da brzo zaboravite koji su Srbiju bombardirali piloti Izraela kao i ostali da zapada. Danas su van prijatelji, zalosno ja jaos nemogu da taj uzasn masakar zaboravim.

Rade6

26.02.2020. 10:25

Ако САД поштује Србију нека повуче срамно незаконито признање које је исфабриковано лажима и бомбардовањем. Извињење је крајње неопходно, како Србији, тако и целом свету. Али, они нас не поштују, а цео свет третирају као своју прћију. Међународно право газе где год имају интререс, као и свака разбојничка дружина.