Mićunović na meti Obradovića zbog toga što ne podržava bojkot opozicije (FOTO)

Novosti Online/ Agencije

19. 01. 2020. u 14:15

Мићуновић на мети Обрадовића због тога што не подржава бојкот опозиције (ФОТО)
Lider Dveri oštro je reagovao na izjavu poslanika i jednog od osnivača Demokratske stranke

Lider Dveri Boško Obradović oštro je reagovao na izjavu poslanika i jednog od osnivača Demokratske stranke Dragoljuba Mićunović da je bojkot izbora besmislen, i poručio da bi Mićunović trebalo sam da izađe na izbore da bi se videlo koliku podršku ima.

"Da li je moguće: od komuniste, "jahanja popova" i Golog otoka, preko lažnog disidenta i dogovora sa Miloševićem, do večnog koristoljublja lažnog patrijarha demokratije i dila sa Vučićem? Najbolje da konačno sam izađe na izbore da vidimo koliku to podršku ima?!", napisao je Obradović na svom Tviter nalogu.

Pročitajte još - Skandalozna i strašna pretnja - Vesna Pešić DIREKTNO pozvala na ubistvo Vučića: “Nema bojkota, samo cev u glavu”

Mićunović je naime, ranije izjavio da bi jedino mogao da delegitimiše izbore ako na njih ne bi izašlo 50 odsto birača, što se, kako je dodao, neće desiti.

- Bojkot ostaje besmislen od početka do kraja. On je pasivan i ima opasnu crtu. Ako ne učestvujete na izborima, vi ste van legalnih intitucija, gde je ključan parlament - rekao je Mićunović.

On je rekao da se bojkotom izbora pravi i napetost u društvu, kroz pokušaje da se vanparlamentarnim sredstvima, uz građansku neposlušnost, konflikte i demonstracije, ugrožava vlast.

Time se, kako je rekao Mićunović, ostavlja prostor za represiju vlasti i zaoštrenost unutar društva, što nije dobro i ne zna se kuda vodi.

Odmah posle Boškove objave na Tviteru, usledile su reakcijePratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Petar

19.01.2020. 15:25

Sta je slagao Bosko?Dosta je vise ovih komunističkih frakcija, jos od pre 2. svetskog rata ove frakcije urnisu Srbiju.Imamo lazne komuniste nacionaliste i lažne liberale/gradjansku frakciju, koje su obe deca od istog oca,Broza. Vasim aminovanjem napravili ste nacije i drzave na racun Srbije, Srbiju ste okupirali i teritoriju raskrcmili.Deca su vam u Londonu, Parizu, Kaliforniji,Svajcarskoj, a za nas stvarate jalovi balkanski socijalizam.Vasa jednakost je stigla, narod je vecinski gladan.

Zika

19.01.2020. 15:45

Demokratija,sta je to.Ovo sto cujemo,citamo ili vidimo to ocito nije.A svi se kao"kunu"da su demokrate.Samo probaj da izneses neko svoje misljenje,a suprotno stavu glavnih,ima jedna rec u Srbiji malo bezobrazna ali svi je znamo.

mile

19.01.2020. 16:53

Ma ko još Mićuna uzima ia ozbiljno,njemu je još uvek krivo što ga je Đinđić smenio na čelu DS-

Srbski demokrata

20.01.2020. 11:50

Ja sam protiv bojkota, ali je BO u pravu sa MIćunovića, Udbinog doušnika.