Potpredsednik SNS Marko Đurić saopštio je da je predsednika NS Vuka Jeremića "tajkunski faktor" izabrao za frontmena u realizaciji naručene kampanje protiv porodice predsednika Aleksandra Vučića.


Jeremić je prethodno rekao da gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS Miloš Vučević, pored krivične prijave protiv braće Aleksandra i Andreja Vučića, treba da podnese prijavu i protiv njihovog oca Anđelka Vučića i to za trgovinu uticajem".


Đurić je u saopštenju sinoć naveo da Jeremić svakoga dana dokazuje da je nije politički "već patološki slučaj", i to je sve što se može reći povodom njegovih napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.


"Očigledno je da ga je (Jeremića) tajkunski faktor izabrao za frontmena u realizaciji naručene kampanje protiv predsednikove porodice, budući da na tako nešto ne bi pristao neko ko je iole normalan i moralan", naveo je Đurić.


On ističe da ovo nije samo napad na predsednika Vučića već i napad na srpske porodične vrednosti, jer u prošlosti je, upravo u ime zaštite vrednosti na kojima počiva naš nacionalni etos, i u najprljavijim političkim obračunima porodica bila nešto u šta se ne dira.


Pročitajte još: Đurić: Jeremić je tužan primer promašenog čoveka


No, kako kaže funkcioiner SNS, Jeremiću ništa nije sveto, ni porodica, ni godine predsednikovog oca, koji je uzoran građanin, rodoljub, pošten i skroman čovek, upravo sve ono što Jeremić nikada neće neće biti.


"Uveren sam da Vuku Jeremiću neće poći za rukom da od Srbije napravi političku kaljugu i uništi sve ono što je našem narodu najsvetije", naveo je Đurić u saopštenju.