PROBUDILI SU ME POVICI OTVARAJ VRATA: Svedočenje o upadu ROSU u zgradu na severu KiM (VIDEO)

NovostiOnline

16. 10. 2019. u 11:05

ПРОБУДИЛИ СУ МЕ ПОВИЦИ ОТВАРАЈ ВРАТА: Сведочење о упаду РОСУ у зграду на северу КиМ (ВИДЕО)
Ljiljana je za Kosovo onlajn rekla da je izašla na vrata i videla maskirana lica
Ljiljana Kostić (66) koja živi u zgradi u Kosovskoj Mitrovici u koju su jutros upali specijalci kosovske policije rekla je da su je iz sna probudili lupnjava, galama i povici "otvaraj vrata!".


Ljiljana je za Kosovo onlajn rekla da je izašla na vrata i videla maskirana lica.


"Bili su to policajci koji su lupali, vikali i udarali. Govorili su – 'otvaraj vrata', a ja sam odgovorila 'evo odmah'. Nastavili su da lupaju i viču - 'otvaraj kad ti kažem'", navela je Ljiljana Kostić.


Dodaje da je ponovila da će otvoriti kada uzme ključ koji od straha nije mogla da pronađe.


PROČITAJTE I: NOVI UPAD ROSU: Više od 100 specijalaca sa 25 džipova na severu Kosova; Uhapšen srpski policajac, traga se za šefom KPS-a kome su priveli sina (VIDEO)


"Kada sam otvorila vrata jedan policajac mi je rukom pokazao da se vratim nazad i zatvorio mi je vrata. Odmakla sam se i povukla i više nisam prilazila. Bila je velika lomnjava i pucalo je kao da udaraju u moja vrata. Videla sam da ih je bilo sigurno desetak", kaže Ljiljana Kostić.


Ona je rekla da nije dozvolila svojim ukućanima da izlaze napolje i da su svi zajedno sačekali u drugoj prostoriji dok policajci nisu otišli.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Marko

16.10.2019. 12:41

@seljak LA - Glumis patriotu,a nisi u stanju ni da napises stihove kako treba, a kamo li da postupis po njima!!

IvicaT

16.10.2019. 11:37

Dokle??? I zašto ti jadni ljudi da žive u strahu!!! Ili da ih zaštitimo ili da ih iselimo.Ovo više nije pošteno do njih.

Carina

16.10.2019. 12:04

@ seljak LA: samo napred, cetnik sa 10.000 kilometara, meni vise ne pada na pamet da ratujem, dosta mi rata za 10 života

Смрт ЕУ/НАТО окупацији, слобода народу Србије!

16.10.2019. 12:50

@Carina - Иначе ће као и у сваком рату кад те нападну и дођу на кућни праг да те питају "хоћеш ли ти ратовати, или си за мир"? Ајде бре лажљива дургосмрдијанска дезертерчино и амебо, назад под камен испод ког си испузао....

Mika

16.10.2019. 14:02

Sva takva matletiranja moraju se sprovesti na njihovim ljudima kada predju granicu, proporcionalno i o tome pisati, nemozes imati svetske standarde sa nekima iz zoloskog vrta. Moraju da osete na sopstvenoj kozi, kao dresura.

dobrovoljac

16.10.2019. 14:04

zar nisu celnici Srbije rekli da ROSU nesme na sever kosova? Kad sam ja bio na kosovu nisu smeli iz sume da izadju a sada vladaju na KiM i jos hoce da se prosire u Presevsku dolinu treba pod hitno poslati ove sa gay parada da se naguze na administrativnoj granici za sve one milione koji se trose na njih pa da barem zaustave prvi talas siptara.