TAČIJEV SIN ODGOVORIO KURTIJU: Vladimire Kurtoviću, čekam da ti ćerka poraste

Tanjug

05. 09. 2018. u 20:56

ТАЧИЈЕВ СИН ОДГОВОРИО КУРТИЈУ: Владимире Куртовићу, чекам да ти ћерка порасте

Endrit Tači,foto Instagram

Imam strpljenje da sačekam da tvoja ćerka poraste pa da pričamo o našoj budućosti, ali imam problem. Moramo prethodno da rešimo primarno pitanje identiteta, albansko, a ne crnogorsko", naveo je Endriti

Endrit Tači, sin predsednika samoproglašenog Kosova Hašima Tačija odgovorio je na neprimerenu opasku lidera opozicionog Pokreta samoopredeljenje, Aljbina Kurtija, koji je rekao da su predsednik Srbije i kosovski predsednik postali toliko "bliski prijatelji" da preostaje još samo da mladi Tači zaprosi ćerku Aleksandra Vučića.


Endriti je na Instagramu poručio Kurtiju da mu zahvaljuje, ali da ima vremena i strepljenja i da će sačekati dok ćerka lidera Samoopredeljenja ne bude spremna za brak.

Do tada, napisao je Endrit, moramo da razrešimo pitanje nacionalnog identiteta.


PROČITAJTE JOŠ: Albin Kurti džoker velikih sila?

"Hvala na vašoj ponudi Aljbin. Imam strpljenje da sačekam da tvoja ćerka poraste pa da pričamo o našoj budućosti, ali imam problem. Moramo prethodno da rešimo primarno pitanje identiteta, albansko, a ne crnogorsko", naveo je Endriti.

Dodao je da shvata da poreklo ne može da se zaboravi, kao i da ne razume jezik, kako je naveo, Kurtović Vladimira.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (20)

Авни Горанац

06.09.2018. 00:19

@TO JE DOBRO KAD SE MEDJUSOBNO OTKRIVAJU - Остаје још да се Куртовић њему обрати са Драгомире Даниловићу! Јер Хашим тачи је у Бреги Хоџес, у главном штабу УЧК, револтиран неуспехом терористичких команданата на терену, на једном од састанака јавно рекао. да су они неспособни и да треба да буду срећни што он у себи има српске крви и као такав их води. Сведок који је то изјавио 2005. на Пећкој ТВ, због претњи упућиваних њему и његовој породици побегао је са Космета и затражио и добио политички азил у Бразилу. Сада живи у Сао Паолу.

klasić

05.09.2018. 21:43

da si malo pametniji endrite,znao bi da ti je čukun deda bio pravoslavni sveštenik i da u tebi ima srpske krvi..toliko o poznavanju tvog albanskog identiteta !!

BEQIR MUFLUZI

05.09.2018. 23:59

Богат дечко из потурченог и поаранаућеног рода Даниловића, осилио се и са презиром говори о понизним и пониженим Србима, веровато не знајући за своје порекло! Нека провери у Историјском архиву Анкаре у писму Митровичког хоџе Мула Ибрахима из 1912. године. А можда би му и отац Хашим признао да је по мушкој линији Србин и да у себи има аррбанашке крви само из три генерације и то по женској линији (прадеда му је био православни свештеник Радослав Даниловић, касније хоџа Јусуф Тачи)!

Трајко Призренац

06.09.2018. 00:10

Млађани Ендрит Тачи зна за Куртија да је потомак Владимира Куртовића, а не зна да је сам потомак попа Радослава Даниловића! Нека се распита код својих рођака Даниловића чији је прадеда пребегао у Краљево 1912, када су Турци (пред балканске ратове) почели са насилним масовним поарнаућивањем Срба у Османском Царству!

Да ти објасним

06.09.2018. 09:40

@Mikiboy - Једноме су сви преци били Срби, осим прабабе, бабе и мајке, а другоме се нешто више српских предака женило Туркињама и Арнауткињама (чије порекло није забележено, с обзиром да се и у народу и у генетици прати само мушка линија - Y хромозом).

Stevan

06.09.2018. 06:41

Jedan Grcki Starac je rekao Albanci su jako surov narod kada bi postali Pravoslavni bili bi najbolji Pravoslavci od svih

Цеца

06.09.2018. 09:46

Примитивац! Џаба му лептир машна и то што је Србин, кад је примио арнаутски менталитет!

Чикириз

06.09.2018. 10:12

Какав српски усуд!! Где год су највећи српски непријатељи ту су и српски корени!! Има ли то игде на свету??!

Чикириз

06.09.2018. 10:26

Stevan @ ↪ Па један део Албанаца и јесте православан ( око 30%) Живе на југу ( центар град Корча) веома су мирољубиви, кротки и гостопримљиви, ни трага од оне суровости ( и сировости) северњака и косовара!!

E.k.

06.09.2018. 10:36

Lep mladić. Tesko breme ostaje mladima i deci da isprave greške roditelja i njihovih pomesanih predaka. Ko god vestacki odvaja ino sto je Bog spojio taj mora da zna da to samo on moze da razdvojio. Samo ljubav i sadradnja i miroljubiva koegzistencija i tolerancija na ovim prostorima imaju šansu.

Vatro Marx

06.09.2018. 10:54

Boli nas cosak za njihove individuslneprobleme, Koje glupisti se sve pojavljuju,u dnevnim novinama.