Dveri: Pretnje smrću Bošku Obradovići i njegovoj porodici

Tanjug

26. 02. 2018. u 00:48

Двери: Претње смрћу Бошку Обрадовићи и његовој породици

Foto Tanjug / T. Valić

Srpski pokret Dveri saopštio je danas da su lideru pokreta Bošku Obradoviću i njegovoj porodici preko društvenih mreža upućene pretnje smrću, posle tv duela koji je imao sa predsednikom SRS Vojislavom Šešeljem na Studiju B

Srpski pokret Dveri saopštio je danas da su lideru pokreta Bošku Obradoviću i njegovoj porodici preko društvenih mreža upućene pretnje smrću, posle tv duela koji je imao sa predsednikom SRS Vojislavom Šešeljem na Studiju B.

U saopstenju se navodi da su Dveri podnele prijavu Odeljenju za borbu protiv visokotehnološkog kriminala MUP-a Srbije.

"Izražavamo zabrinutost za bezbednost predsednika Dveri, Boška Obradovića i njegove porodice, i zahtevamo da nadležni organi hitno reaguju, jer se, u suprotnom, niko ko drugačije misli od miljenika ove vlasti ne može osećati sigurno u Srbiji", kaže se u saopštenju.

Pokret Dveri je pozvao sve političke aktere i širu javnost da osude "ovakvo ponašanje simpatizera Vojislava Šešelja i pokažu solidarnost sa predsednikom Dveri, jer ovakvim pretnjama nije mesto u demokratskom društvu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Никола

26.02.2018. 01:53

Без оваквих момака, храбрих, Србија неће вредети ништа !

VETERAN

26.02.2018. 11:24

@Ljuba - U današnjoj Srbiji policija je izgubla svaku srvhu i kredibilitet kada ima ovakvog ministra i njegove saradnike!

Ena

26.02.2018. 09:27

Nasilje ne treba podržavati, ovo ne bi trebalo da se dešava, ako se stvarno i desilo?!