Oglasili se šabački Naprednjaci: Sprečen POKUŠAJ KRAĐE GLASOVA od strane Zelenovića

Novosti Online / A.D.

ponedeljak, 29. 06. 2020. u 14:56

Огласили се шабачки Напредњаци: Спречен ПОКУШАЈ КРАЂЕ ГЛАСОВА од стране Зеленовића

Foto: A. Delić

Gradski odbor SNS Šapca pozdravio je odluku Upravnog suda Srbije da usvoji njihovu žalbu na odluku šabačkog GIK-a o poništenju lokalnih izbora u tom gradu
ŠABAC – Gradski odbor SNS Šapca pozdravio je odluku Upravnog suda Srbije da usvoji njihovu žalbu na odluku šabačkog GIK-a o poništenju lokalnih izbora u tom gradu.


"Smatramo da je odlukom Upravnog suda sprečen pokušaj krađe glasova od strane sada već bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića i njegovih mentora Dušana Petrovića i Dragana Đilasa", kaže se u saopštenju naprednjaka.

Kako se dalje navodi, GO SNS poštovaće odluku suda da se izbori ponove na 27 biračkih mesta. Naprednjaci posebno ističu da su sve utvrđene nepravilnosti proceduralne prirode i da se ne odnose na broj glasova koji je dobila njihova lista.

"Građani Šapca su SNS dali 12.000 glasova više nego Nebojši Zelenoviću. Ponosni smo na ukazano poverenje Šapčana, koji su jasno rekli kakvu budućnost žele, da grad ubuduće vode ljudi koji će se domaćinski odnositi prema narodnom novcu".

SNS je pozvala građane da izađu na izbore na biračkim mestima na kojima će glasanje biti ponovljeno.
Komentari (6)

Dima

29.06.2020. 18:43

Ista vlast je u Sapcu 20 godina i sada kada su ubedljivo izgubili bi da ponavljaju izbore dok god oni ne pobede.

jasna

29.06.2020. 21:38

Gradjani će i na ponovljenim izborima dati glas pobednicima i još jednom kazniti Zelenovića.