Izvesna pobeda Srpske napredne stranke na izborima u Paraćinu

Z. RAŠIĆ

nedelja, 21. 06. 2020. u 23:04

Извесна победа Српске напредне странке на изборима у Параћину

Foto: Z. Rašić

Do zatvaranja 55 biračkih mesta izlaznost je bila veća od 50 odsto
DO 22 sata Opštinska izborna komisija u Paraćinu još nije imala preliminarne rezultate izbora, niti podatke o izlaznosti, ali kako saznajemo u Izbornom štabu Saše Paunovića, nosioca istoimene liste “Saša Paunović-sigurno napred”, izvesno je da je Srpska napredna stranka pobedila na izborima u Paraćinu.

- Prema rezultatima koji su do sada stigli iz različitih delova opštine, mi ćemo biti drugi. Još ne znamo kako će proći ostale izborne liste i nije jasno koliko će ko dobiti mandata, ali je izvesno, prema sadašnjem trendu pristizanja rezultata sa biračkih mesta, da će Srpska napredna stranka osvojiti najviše glasova u Paraćinu. Desilo se to da su mnoge izborne liste, koje su ranije na izborima osvajale neke značajne rezultate, sada praktično nestale sa političke scene. Ti glasovi prelili su se u SNS. Sa druge strane, mi smo zadržali najveći broj naših glasača, ali nismo imali nove glasače koji bi doprineli da imamo bolje izborne rezultate – prokomentarisao je Paunović.

Kada je o izlaznosti reč, Opštinska izborna komisija poslednji zvanični podatak dala je za 17 časova, ali prema podacima više izbornih štabova, do zatvaranja 55 biračkih mesta izlaznost je bila veća od 50 odsto.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije