DOPISNICA „Novosti“ obišla je porodicu nesrećno nastradalog Stefana Miloševića (20) u selu Gramađe. Otac, majka i brat nastradalog Stefana su očajni i bez snage da bilo šta komentarišu.

Kako saznajemo, Stefan je u Crnoj Gori proveo tri meseca, gde je radio na poslovima postavljanja elektroinstalacija.

Stefan je jedva čekao da se vrati kući, a kako saznajemo on i drugar su primili platu i odlučili da se malo provedu pre povratka kući.

U selu vlada mrtva tišina i očaj, koz koju se prolama samo plač iz Stefanove kuće.

Foto: Privatna arhiva

Petar Krstić i preminuli Stefan su bili nerazdvojni prijatelji. Petar je najpre radio u Nemačkoj, pa onda sedam meseci u Crnoj Gori.

Petrova majka
Foto J. Stojković

Podsetimo, automobil "pežo 307" srbijanskih registracija krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište raskrsnice - kružnog toka. Prema saznanjima Novosti, automobil je udario u jedan deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva na novoj raskrsnici, a u silovitom udaru pri velikoj brzini, oba mladića koja su se u njemu nalazila, ispala su iz vozila i zadobila teške telesne povrede.

Stefan je podlegao povredama na licu mesta, a mladić iz Surdulice, a Petar je sa teškim telesnim povredama transportovan za bolnicu u Kotoru. Na žalost, mladić je preminuo na putu do bolnice.