Godinama ih je MALTRETIRAO, nesrećna žena je bila i u SIGURNOJ KUĆI, mlađi SIN našao MRTVE roditelje: Detalji tragedije u Kragujevcu

M. LUKOVIĆ

23. 05. 2020. u 22:29

Годинама их је МАЛТРЕТИРАО, несрећна жена је била и у СИГУРНОЈ КУЋИ, млађи СИН нашао МРТВЕ родитеље: Детаљи трагедије у Крагујевцу

Foto: M. Luković

Zbog čestih svađa i pretnji stariji sin se sa suprugom i detetom odselio iz porodičnog dvorišta
U PORODIČNOJ kući u kragujevačkom naselju Kozujevo u petak veče su pronađena tela Jordana A. (63) i njegove supruge Dragice (56). Najverovatnije je Jordan sa više uboda nožem ubio suprugu, a potom je istim oružjem presudio sebi.

Mrtve roditelje u omanjoj kući u ovom naselju pronašao je sin koji sa svojom suprugom živi u istom dvorištu, ali u zasebnoj kući. Odmah je alarmirana policija.

- Pod velikim smo stresom, molimo vas da nas ništa ne pitate jer ne možemo bilo šta da kažemo - kratko nam je rekao njihov sin.

Šta se dešavalo neposredno pre ove tragedije, zasad niko pouzdano ne zna. Policija je nakon poziva stigla na mesto zločina i, prema onome što se zasad zna, reč je o ubistvu i samoubistvu. Muž je supruzi naneo smrtonosne udarce, a potom se istim nožem ubio.

RADILI U "ZASTAVI" NESREĆNI supružnici Jordan i Dragica, kako saznajemo, radili su u nekadašnjoj "Zastavi", sticali koliko su mogli, a onda su pre nekoliko godina ostali bez posla.

Komšije u ovom prigradskom naselju kažu da su šokirani tragedijom koja se desila. Neki napominju da su znali da je Jordan bio preke naravi, da čak ni s komšijama nije bio u dobrim odnosima.

- Žao mi je te jadne žene. Živim u blizini njihove kuće i čula sam njegove pretnje koje je upućivao supruzi i galamu iz dvorišta. Ona je bila dobra, ali izbegavala je da se druži sa ljudima iz komšiluka baš zbog njega i njegove preke naravi. Ipak, niko nije ni slutio da bi moglo doći do ovako teškog zločina i tragedije - ispričala nam je jedna komšinica, koja nije želela da joj pominjemo ime.

Drugi pak sažaljevaju i njihova dva sina koji su odrasli i, kako pričaju, dobri su ljudi. Međutim, baš zbog čestih svađa i pretnji, stariji sin se sa suprugom i detetom odselio iz porodičnog dvorišta. Komšije navode da su čuli da je Jordan maltretirao i suprugu starijeg sina.

Mlađi sin, koji se nedavno oženio, ostao je da živi u istom dvorištu sa roditeljima. On ih je i pronašao mrtve.

DRAGICA BILA U SIGURNOJ KUĆI?

KOMŠIJE kažu da je Dragica bila vredna žena, uzgajala je u svom dvorištu salatu i drugo povrće. To je zatim prodavala na pijaci kako bi zaradila neki dinar. Prema rečima suseda, pre nekog vremena ona je boravila u sigurnoj kući, ali se vratila mužu.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Marko

24.05.2020. 06:51

I opet ista priča - svi su znali ali niko ništa nije preduzeo dok nije pala krv. Imam u stanu do svog sličan slučaj "osobe preke naravi", da iskoristim tu razblaženu frazu kao u vašem tekstu, koji mi decenijama zagorčava život, ne vrede nikakve žalbe policiji, suđenja, presude. Advokat mi otvoreno kaže da mi je jedino rešenje da odem odatle, jer mi ni 100 presuda na papiru ništa ne znači kada me država fizički ne štiti. Povrh svega ja sam muško, šta da očekujem kad ni žene nisu zaštićene.