Pucao kad se Drago okrenuo da ode: Nastavljeno suđenje za ubistvo na Bežanijskoj kosi

S. J. M.

13. 05. 2020. u 20:47

Пуцао кад се Драго окренуо да оде: Настављено суђење за убиство на Бежанијској коси

Foto Fejsbuk

U Višem sudu u Beogradu na suđenju Milošu Ćeraniću, optuženom za ubistvo Podgoričanina Draga Božovića pre dve godine na Bežanijskoj kosi na Novom Beogradu, svedočila je žrtvina sestra Nađa Božović

MOJ brat je razgovarao sa Milošem Ćeranićem, kada je ovaj izvadio pištolj i počeo da mu puca oko nogu. Drago se okrenuo da ode, jer je video da od priče nema ništa, a Ćeranić mu je tad povikao: "Ne okreći mi leđa, upucaću te". I upucao ga je.

Ovo je u sredu u Višem sudu u Beogradu na suđenju Milošu Ćeraniću, optuženom za ubistvo Podgoričanina Draga Božovića (na slici) pre dve godine na Bežanijskoj kosi na Novom Beogradu, ispričala Dragova sestra Nađa Božović. Ona je kazala da je sva saznanja koja ima dobila od Dragovog druga Marka Šeovića, koji je bio sa njim kada je ubijen.

- Tog dana, na mesto gde je kasnije ubijen, Drago je došao kolima sa Šeovićem i Goranom Uzelcem. Goran je ostao u automobilu, a on i Marko su izašli da razgovaraju sa Ćeranićem, jer je problem bilo to što je Markov drug, izvesni Toma, prodavao drogu na Ćeranićevoj teritoriji. Tokom razgovora Ćeranić je izvadio pištolj i pucao oko nogu Marka i mog brata, a onda i u njega - ispričala je Božovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije