IGOR Jurić još jednom je uzburkao javnost, pomenuvši "moćnike" koji su pedofili. Gostujući u Jutarnjem programu TV Prva, on je u razgovoru sa Jovanom Joksimović izneo informaciju da se među onima koji seksualno zloupotrebljavaju decu nalazi i jedan političar.

- Među njima je poznati političar, koji je poznat na nacionalnom nivou. On će učestvovati u kampanji u predstojećim izborima i građanima svog grada obećavati bolji život - rekao je Jurić. - Da imam dokaze, krunske dokaze, ja bih dao. Određene dokaze imam, nemam svedočenja. Imam fotografije sa kamera, i to je nešto što mi nije dovoljno da bih čoveka mogao osuditi.

PROČITAJTE JOŠ - Igor Jurić izneo šokantne tvrdnje: Znam za bitne ljude u zemlji koji su pedofili! Javna je tajna da orgijaju s decom od 12 godina

Dodao je da se, kako mu ne bi bila ugrožena bezbednost, još nije obratio nikome povodom ovog pitanje, "jer nikom ne veruje", ali pozvao sve koji imaju dokaze o pedofiliji da mu se jave.

Podsetimo, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“ u januaru je otkrio da ima fotografije i da prikuplja dokaze za pedofile na uticajnim položajima u Srbiji, koji orgijaju s decom. On je rekao da u našoj zemlji ima mnogo takvih ljudi i da je pedofilija ovde rasprostranjena i najavio da će formirati novi tim koji će pedofilima ulaziti u trag zbog toga što je dokazivanje u digitalnom svetu jako teško.