NOĆAS, oko jedan sat, na putu Zmajevo – Kucura, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dva mladića sa područja Kucure, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

Na neobeleženom pružnom prelazu, u automobil koji je vozio dvadesetpetogodišnjak iz Kucure udario je teretni voz na relaciji Novi Sad-Subotica. Vozač je preminuo na licu mesta, kao i njegov sedamnaestogodišnji saputnik i sugrađanin.

Mladići iz Kucure za koje saznajemo da su B.C. i V.O., kako saznajemo, bili su u automobilu „reno senik“, i vraćali kući iz grada. Oni su mladići hteli da pređu prugu, ali navodno nisu sačekali da prođe voz koji im je, prema nezvaničnim saznanjima, signalizirao i pokušao da ih zaustavi, ali nažalost, bezuspešno.

Pročitajte i: Tragedija kod Vrbasa: Dvojica mladića poginuli u udesu na pružnom prelazu

Obojica su preminuli na licu mesta, a njihova tela su preneta u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Uviđaj lica mesta obavili su javni tužilac i policija, a putni i železnički saobraćaj bili su obustavljeni do četiri sata.

Preduzeće „Srbija Kargo“ je danas saopštilo da se udes dogodio noćas u deset minuta pre jedan sat u blizini stanice Zmajevo, kada je tranzitni teretni voz koji je saobraćao iz Makedonije prema Mađarskoj udario u autmobil „reno“.