MARKO Đurović (28), mladić iz Sombora, kojeg je u ponedeljak, oko 18,30 časova, na mučki način sa dva uboda nožem, usmrtila zasad nepoznata osoba, danas je sahranjen na Malom pravoslavnom groblju u neposrednoj blizini porodične kuće, u naselju Selenča u ovom gradu. Na večni počinak ispratili su ga porodica,mnogobrojna rodbinna, prijatelji i košije.O njemu svi imaju samo reči hvale.

Somborska policija još intezivno traga za ubicim koji je mučki načnin usmrtio Marka ipored Gradske apoteke na Prvomajskom bulevaru. Kako nezvanično saznajemo,ubica je na glavi imao pamučnu kapu, i nakon ubistva ubrzo je nestao između zgrada od nekih obližnjih ulica.

Te kobne večeri sa Markom je bio i otac Dragan, koji je pokušao da pomogne sinu, ali je on ubrzo izdahnuo na ulazu u apoteku, na asfaltu. U istrazi je uključeno i Više tužilaštvo u Somboru. Nezvanično saznajemo, udružni- policija i tužilaštvo sve češljaju, proveravaju prijatelje, poznanike sve kako bi otkrili ubicu, koji je ubrzo nakon ubistva u mraku i magli nestao u nekih od obližnjih ulica.

Pročitajte još: Samo je rekao "Tata, ovaj me ubode" i tek kada je pao ugledao sam nož u rukama ubice: Potresna ispovest oca Marka Đurovića, ubijenog dan posle proslave rođendana

Komšije i prijatelji o Marku imaju samo reči hvale,kažu da je bio izuzetnio korektan i pošten , da se nikom nije zamerio.

Marko Đurović