UŽAS U LESKOVCU: Beba poginula posle pada sa zgrade, sumnja se da je majka bacila

I. Mitić

24. 11. 2018. u 16:53

Tragedija se dogodila u Ulici Vojvode Mišića, a sumnja se da je bebu, sa terase svog stana, na pločnik četvorospratnice bacila devetnaestogodišnja majka koja navodno ima psihičkih problema

УЖАС У ЛЕСКОВЦУ: Беба погинула после пада са зграде, сумња се да је мајка бацила

Foto I. Mitić

TROMESEČNA muška beba poginula je prilikom pada sa četvrtog sprata stambene zgrade u centru Leskovca. Tragedija se dogodila u Ulici vojvode Mišića, a sumnja se da je bebu, sa terase svog stana, na pločnik četvorospratnice bacila tridesetdvogodišnja majka. Potvrde ove nezvanične informacije još uvek nema, a komšije pričaju da se u trenutku tragedije, nešto posle 15 časova, čuo vrisak, a zatim i jak udarac o beton.

Pročitajte još: SAČEKUŠA NA DUŠANOVCU: Ubijen diler sa nanogvicom (Foto)

- Čuo sam udarac, ali nisam na to obratio pažnju sve dok se ispred zgrade nisu pojavile policija i Hitna pomoć. Lično ne poznajem te ljude, ali sam ih viđao povremeno kako ulaze u zgradu. Imaju još jedno dete, staro tek nekoliko godina. Kažu da je bebu ona bacila, a ranije se pričalo da psihički nije najstabilnija od rođenja drugog deteta - rekao nam je jedan muškarac iz komšiluka.

Pročitajte još: Ubio komšinicu zbog glasne muzike na slavi, ukinuta presuda


Nezvanično saznajemo, u stanu sa bebom i majkom, koja navodno ima psihičkih problema, u trenutku tragedije bili su i otac detata i njihova starija ćerka.
- On je bio izbezumljen zbog ove tragedije. Video sam ga u suzama i kako se drži za glavu - dodaje naš sagovornik.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta. U leskovačkoj Hitnoj pomoći, koja je konstatovala smrt deteta, nisu mogli da pruže nikakve dodatne informacije. Šta se tačno desilo, pa je beba pala sa visine sa koje nije imala šansu da preživi, utvrdiće istraga. Policiji je ovaj slučaj prijavljen kao pad sa visine bebe koja je preminula na licu mesta.

Inače, nedaleko od mesta tragedije nepoznata osoba fizički je nasrnula na novinara internet portala "Jugmedija" Dragana Marinkovića i pretila mu ubistvom "ako se bilo šta objavi". U ovoj redakciji kažu da je muškarac koji je istrčao iz zgrade Marinkovića uhvatio za vrat i počeo da ga davi, ali da je srećom policija brzo reagovala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Goran

25.11.2018. 11:29

@Nešo Saobraćajni Policajac - Nešo, piši kazne i drži se toga. Kako možete da verujete u sve što pročitate?. Pre neku godinu pojavio se ogroman naslov na naslovnoj strani - pijani taksista pokosio ljude na Slaviji, a kada se saznalo da je taksista imao srčani udar u toku vožnje, izvinjenje se pojavilo na nekoj četrnaestoj strani u samom dnu. Možda jeste imala psihičkih problema, a možda i nije, mi to ne znamo. Samo bi da nekog osudidte. I ti sad kao policajac treba da odlučuješ o nečijoj sudbini? Hvala na pažnji i doviđenja.

Ap0qalypto

24.11.2018. 18:33

Razumem postporodjajne depresije, ne razumem ovo. Smrtna kazna, po odmah da se vrati

Gaga

24.11.2018. 22:05

Posao policije je da sumnja i cesto nevini i neduzni budu optuzeni. Policija treba da cuti ako samo sumnja bez dokaza. A majke ne treba da idu na balkone sa bebom u rukama. Ne daj Boze nikom.