Novorođenče bačeno u koprive preminulo, majka negira da se porodila!?

I. M.

22. 06. 2018. u 11:57

Novorođenče koje je u četvrtak pronađeno ostavljeno među koprivima pored planinskog puta ka selu Oruglica, na teritoriji opštine Lebane, primenulo je jutros u leskovačkoj Opštoj bolnici

Новорођенче бачено у коприве преминуло, мајка негира да се породила!?

Thinkstock

LESKOVAC - Novorođenče koje je u četvrtak pronađeno ostavljeno među koprivima pored planinskog puta ka selu Oruglica, na teritoriji opštine Lebane, primenulo je jutros u leskovačkoj Opštoj bolnici.

Policija je pronašla tridesetdvogodišnju ženu M.S. za koju sumnja da je ostavila devojčicu odmah po rođenju, ali ona negira da se porodila iako je to, kako nezvanično saznajemo, utvrđeno medicinskim pregledom.

Ona se nalazi na Odeljenju ginekologije u Leskovcu i pod policijskim je nadzorom. Beba je, prema rečima lekara, u leskovačku bolnicu stigla u veoma teškom stanju. Tokom noći je pokazivala znake oporavka, ali je jutros došlo do komplikacija koje nije uspela da preživi.

Pročitajte još - Ugušila bebu, pa je bacila u smeće

- Naše osoblje na Odeljenju neonatologije je dalo sve od sebe i prvi jutarnji izveštaj je govorio da je najgore prošlo. Međutim, nešto posle sedam časova sam obavešten da je devojčica, nažalost, preminula - kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

On je potvrdio da se na Odeljenju ginekologije nalazi žena za koju se sumnja da je majka devojčice i istakao da su lekari obavili svoj deo posla, a da je sve ostalo na istražnim organima i policiji.

IMA ĆERKU I SINA

KAKO saznajemo, M. S. je udata i ima dečaka, koji pohađa sedmi i devojčicu, koja ide u peti razred. Ona sa svojom i deverovom porodicom, svekrom i svekrvom živi na području planinskog sela Gornja Oruglica. Lekari su navodno primetili njenu blagu mentalnu nerazvijenost, ali ne u toj meri da ne bi mogla da bude svesna svog postupka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Nuclear Vlasta

22.06.2018. 12:04

Од када кренусмо путем напредка све је више зверстава која су до пре двадесетак година била незамислива. А како напредујемо види се више него добро.

Немања

22.06.2018. 16:47

@Nuclear Vlasta - Увек је имало гадости сваке врсте,него није било медија да се чују.

Dokle

22.06.2018. 17:00

Zar botovi prošlih i sadašnjih vlasti zaista moraju da se pojave u svakoj vesti, pa čak i ovde gde je smrt malog bića vezana isključivo za mentalnu bolest roditelja? Zar svi vi botovi toliko mrzite sopstveni narod?

драгана

22.06.2018. 19:18

@Dokle - I mentalno bolesni znaju da se beba ne spušta u koprive ili da se ne baca u wc šolju ili ne ostavlja na terasi,Milostivi Samarjanine.Ni koze,ni ovce,ni krave, ni majmuni,ni vukovi,ni zmije...ne napustaju svoje mladunce.

драгана

22.06.2018. 17:51

Poslati je na putovanje u Saharu.Bez hrane i vode.Ako preživi-neka uživa u životu i je*banju.Još i laže.I možda nije prvo dete koje je velikodušno spustila u koprive.I ovi što ubijaju eksplozivom imaju više milosti.

profesor

22.06.2018. 20:22

gde su one drustvene vrednosti iz razvijenog socijalistickog drustva iz dana u dan dno dna.