Brat Olivera Ivanovića: Istinu će odneti pod zemlju

NovostiOnline

16. 01. 2018. u 12:38

Брат Оливера Ивановића: Истину ће однети под земљу
Brat ubijenog Olivera Ivanovića kaže da Oliver nije shvatao previše ozbiljno ni kada mu je zapaljen auto pre nekog vremena

Miroslav Ivanović, brat ubijenog Olivera Ivanovića, u izjavi za Sputnjik potvrdio je da je Oliver ubijen sa pet hitaca ispred zgrade u kojoj se nalaze prostorije njegove stranke.

„Odmah su obavestili Hitnu pomoć, odmah su i oni stigli. Ali izgleda da je već bilo kasno“, potpuno potrešen nam kaže Miroslav Ivanović.

Brat ubijenog Olivera Ivanovića kaže da Oliver nije shvatao previše ozbiljno ni kada mu je zapaljen auto pre nekog vremena.

„Ali on je takav. Oliver uopšte nije bio spreman da prenosi to što je osećao i da širi paniku tako da… Bojim se da će neki detalji otići sa njim pod zemlju. O tome da li se nešto u međuvremenu dešavalo, da li mu je neko pretio, da li je bilo nekakvih drugih stvari na tu temu, ne znamo ništa. Ali svakom razumnom čoveku, na osnovu Oliverove kompletne prošlosti i svega što se ranije događalo, može da bude sasvim dovoljno da shvati. Mislim da preko toga ne treba ništa više reći“, preneo nam je Miroslav Ivanović.


Pročitajte još:
* NAĐENI PRVI DOKAZI: Zapaljena “opel astra” nedaleko od mesta ubistva (FOTO)
* EU oštro osudila napad, Unmik u šoku; Đurić: Ovo je teroristički akt
* POSLEDNjI INTERVJU OLIVERA IVANOVIĆA ZA ''NOVOSTI'': I pogled sa terase za mene je sloboda
* SESTRA OLIVERA IVANOVIĆA ZA "NOVOSTI": Nemam snage, razumejte moju bol...
* ATENTAT U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ubijen Oliver Ivanović (FOTO)
* Supruga Olivera Ivanovića: Opet mi ga uzeše (FOTO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)