NAĐENI PRVI DOKAZI: Zapaljena “opel astra” nedaleko od mesta ubistva (FOTO)

Beta

16. 01. 2018. u 10:46

U ulici Vojvode Putnika policija našla i zapaljeno vozilo bez registarskih tablica

НАЂЕНИ ПРВИ ДОКАЗИ: Запаљена “опел астра” недалеко од места убиства (ФОТО)

foto I.Radulović

KOSOVSKA MITROVICA - Kosovska policija je u Kosovskoj Mitrovici na mestu napada na lidera Građanske inicijative Srbija, demokratija pravda Olivera Ivanovića (64) našla "određene dokaze koji će se korisititi u daljem toku istrage", rekao je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Bojić je agenciji Beta rekao da je jutros oko 9.15 sati u ulici Vojvode Putnika našla i zapaljeno vozilo za koje se sumnja da može biti povezano sa ubistvom Ivanovića.

Po Bojićevim rečima, zapaljena "opel astra" je bila bez registarskih tablica.

Na mestu gde je pronađeno zapaljeno vozilo nalaze se pripadnici Kosovske policije, a očekuje se dolazak forenzičara iz Prištine koji će da ustanove da li ovo vozilo povezano sa atentatom na Ivanovića.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Барикаде

16.01.2018. 11:03

Ово је вероватно наручено убиство! Као пре неки дан у Београду( пригушивач,запаљен ауто) и скоро у 90% случајева убице се ангажују из БиХ!

dragan73

16.01.2018. 11:17

trenutno iz sve snage napadamo da su albanci ubili olivera ivanovica,sta ce biti ako se utvrdi da su ga ubili srbi i da nije politicki motivisano.mi previse emotivno delujemo kad se nesto tako desi.neka policija i nadlezni organi utvrde sta stoji iza ovog ubistva pa onda da komentarisemo i optuzujemo

kome odgovara

16.01.2018. 11:45

Pripremano, i profesionalno odradjeno, što ukazuje da iza stoje oni kojima su veći cilj bile posledice tog ubistva.

marko

16.01.2018. 12:19

Žao mi je što Oliver više nije živ, porodici iskreno saučešće, a svima nama poruka da svojim podelama, međusobnim napadima i uvredama sebi najviše štete nanosimo.