TAJ čovek je kukavica. Pokazao je da ne može da se suoči sa onim što je uradio našem Mihailu i našoj Maji.

Ovim rečima je, za "Novosti", Aleksandar, zet pokojne Maje Nikolić i teča malog Mihaila, prokomentarisao samoubistvo Marka Nikolića u ćeliji Centralnog zatvora gde je čekao suđenje za svirepo ubistvo svog četvorogodišnjeg sina i bivše supruge ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Porodicu Katanić - Majinu rođenu sestru Branislavu i njenog supruga vest o tome da je ubica sebi oduzeo život dodatno je uznemirila, iako, kako kažu, od jula prošle godine nemaju mira.

- Mi smo hteli da on bude živ i da bude osuđen za zlodelo koje je učinio svom detetu i našoj Maji - rekao nam je Aleksandar. - Želeli smo da se suoči sa svojim zločinom i da odgovara za njega. Ovako je pravda ostala nezadovoljena.

PROČITAJTE I:IPAK NIJE IZDRŽAO: Preminuo monstrum iz Rakovice

Ubica iz Rakovice je pre četiri dana staklom od razbijenog ogledala sebi prerezao grkljan. U tome su pokušala da ga spreče trojica zatvorenika, međutim Nikolić je izbo jednog od njih, a onda je povredio sebe. U pomoć mu je odmah pritrčalo osoblje zatvora i on je vozilom Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde je nekoliko sati kasnije i preminuo.

Stravičan zločin koji je Nikolić počinio u julu prošle godine, kada je prvo golim rukama zadavio svog sina Mihaila, a onda nožem nasmrt izbo bivšu suprugu, zaprepastio je celu Srbiju. Nikolić je uhapšen nedugo posle monstruoznog zločina i od tada se nalazio u Centralnom zatvoru gde je čekao da mu počne suđenje.


PRETILO MU 40 GODINA ROBIJE

OPTUŽNICU protiv Marka Nikolića Više javno tužilaštvo podiglo je krajem novembra, a on se teretio za delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora. U pritvoru se nalazio od jula, kada je uhapšen ispred Centra za socijalni rad, neposredno posle zločina. Na saslušanju se branio ćutanjem, a prema nezvaničnim informacijama bio je u teškom psihofizičkom stanju.