Imaćemo najbolju ekonomiju u celoj Evropi u ovoj godini, to nije bajka, to je rekao MMF: Vučić saopštio važnu vest

Novosti online

18. 04. 2020. u 21:59

Prema njegovim rečima, za Srbiju su rekli da će imati minus 3 što je najmanji mogući pad, a za sledeću godinu plus 7 rast

Имаћемо најбољу економију у целој Европи у овој години, то није бајка, то је рекао ММФ: Вучић саопштио важну вест
-Imaćemo najbolju ekonomijiu u celoj Evropi u ovoj godini. Sledeće ćemo imati isto to, sa najboljim rastom u celoj Evropi - rekao je Aleksandar Vučić u emisiji "Vreme korone" na televiziji Pink i dodao da je to MMF rekao.

Prema njegovim rečima, za Srbiju su rekli da će imati minus 3 što je najmanji mogući pad, a za sledeću godinu plus 7 rast.

-Kažem vam skromno, da će naši rezulati biti najbolji, samo da nas korona ne ubije. Da ne napravimo grešku i da se disciplinujemo - rekao je Vučić.

-Optimista sam po pitanju naše ekonomije, a inače nisam optimista po prirodi. Ukoliko uspemo da se otvorimo kako smo planirali, sve ćemo pobediti. Imaćemo najbolju ekonomiju i rast bruto domaćeg proizvoda u celoj Evropi - rekao je Vučić.

Kako kaže, probaće da to bude minus 1.

-Moje je da sprovodim u delo ono što stručnjaci govore, i hvala im što priznaju da država efikasno radi. Naš posao je bio da obezbedimo bolnice i sve smo ih renovirali - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

ivan

19.04.2020. 00:51

Vucica za dozivornog predsednika!!!Ja cu ipak ostati ovde gde je mnogo gore nego u Srbiji.Od sada kada neko kaze da se lose zivi u Srbiji,recicu da laze.

Гојко

19.04.2020. 10:27

@miodrag595@gmail.com - I ne vracaj se,lepo nam je i bez tebe.Tako je mislio i moj bivsi zet,pa se ozenio u Becu,kupio neki krevet i hteo da ga preveze u Mazdinom venu samo do 300 m udaljenog stana.Srela ga je policija i 800 evra je morao da plati iako jos nije imao radne papire...

Mostarac

19.04.2020. 02:15

Treba što prije povećati smeštajne kapacitete za radnike iz ekonomsko slabijih zemalja Njemačke, Švedske , Danske, Francuske i dr koji će pohrliti da rade u ekonomsko najjačoj evropskoj zemlji.

Гојко

19.04.2020. 10:31

@Mostarac - Nismo Nemacka,ali mnogo gradjana Srbije su radosno docekali u Beogradu ,drage goste,najmocnije ljude sveta,Si Djipinga,Putina,Makrona,Sebastijana Kurtza...