Kisić prekinula Nestorovićevo izlaganje: Dariju boli glava od mene,kupiću joj piće

Novosti online

petak, 29. 05. 2020. u 15:36

Кисић прекинула Несторовићево излагање: Дарију боли глава од мене,купићу јој пиће
U okviru panela "U susret drugom talasu" izbila je rasprava među članovima našeg Kriznog štaba dr Branimira Nestorovića, dr Darije Kisić Tepavčević i dr Predraga Kona
U okviru panela "U susret drugom talasu" izbila je rasprava među članovima našeg Kriznog štaba dr Branimira Nestorovića, dr Darije Kisić Tepavčević i dr Predraga Kona.

- Ne mogu da verujem da je prošlo tri meseca. Nismo znali šta da radimo. Prošli smo bolje nego najoptimističkiji model koji smo imali - rekao je na početku svog izlaganja pulmoglog Branimir Nestorović, nakon čega je njegovo izlaganje odmah prekinula epidemiolog Darija Kisić Tepavčević.


- Ja odmah moram da se umešam. I te kako smo znali šta radimo - odgovorila je doktorka Kisić Nestoroviću, na šta se on nasmejao.

Nestorović je doktorki odgovorio u svom maniru.

- Dariju stalno boli glava od mene, ja ću da joj kupim piće - kazao je Nestorović.

Tačku na celu priču o tome da li su znali ili nisu znali šta rade stavio je epidemiolog Predrag Kon.

- Sve vreme smo znali tačno šta radimo. Bez dileme u sekundi - stavio je Kon tačku na diskusiju.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Благоје Јововић

30.05.2020. 12:41

Nadam se da će TV Pink konacno poslati Doktorki Kisić i Doktoru Nestoroviću poziv da ućestvuju u sledećoj sezoni zadruge.

Tatjana

30.05.2020. 13:19

Naravno da nisu znali šta rade. A ko je znao? Celom svetu je bilo iznenađenje. Da li trebam da iznesem lično iskustvo? Dr Nestorović je jedino iskren, kaže kako kako je bilo i jeste, a to Konu i Dariji smeta.

Milan

30.05.2020. 13:49

Neces ti Nestorovicu biti u kriznom stabu u sledecem talasu - nisi politicki korektan.

Vidovdan

30.05.2020. 15:25

Velika zahvalnost napem zdravstvu, stručnom štabu, Vladi R Srbije i iznad svega, Predsedniku Srbije koji je danonoćno bio u akciji da obezbedi neophodna nedicinska redstva, kao i sprovođenje mera koje su učinike da prođemo tako kako smo prošli. Čestitam i hvala!