Ministar Vulin uručio vojne spomenice “Dvadesetogodišnjica odbrane otadžbine od NATO agresije”

NovostiOnline

subota, 23. 05. 2020. u 17:19

Министар Вулин уручио војне споменице “Двадесетогодишњица одбране отаџбине од НАТО агресије”

Foto MO Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uručio je danas vojne spomenice “Dvadesetogodišnjica odbrane otadžbine od NATO agresije
Ministar odbrane Aleksandar Vulin uručio je danas vojne spomenice “Dvadesetogodišnjica odbrane otadžbine od NATO agresije” članovima Kolegijuma ministra odbrane i proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba, nakon zajedničke sednice na Tari.


Vojne spomenice “Dvadesetogodišnjica odbrane otadžbine od NATO agresije”, naredbom ministra odbrane od 29. maja 2019. godine, dodeljene su porodicama pripadnika Vojske Jugoslavije i porodicama dobrovoljaca u njenom sastavu, državljanima Republike Srbije koji su poginuli ili umrli od posledica ranjavanja tokom borbenih dejstava za vreme agresije NATO na Saveznu Republiku Jugoslaviju, profesionalnim pripadnicima Vojske Srbije, državnim službenicima i nameštenicima koji su učestvovali u borbenim dejstvima 1999. godine, kao i penzionisanim profesionalnim pripadnicima Vojske Srbije, Vojske Srbije i Crne Gore i Vojske Jugoslavije koji su državljani Republike Srbije i koji su učestvovali u borbenim dejstvima 1999. godine.


Komentari (1)

Miso.Pec

23.05.2020. 17:30

Hvala Vulinu što Srbija nije zaboravile te naše junake,lep gest,svaka čast.