Ode mi i SESTRA, ostao sam SIROČE: Nikad tužniji status LJubiše, kojem je KORONA ubila CELU PORODICU (FOTO)

NovostiOnline/Z. Rašić

11. 05. 2020. u 15:24

Preko društvenih mreža LJubiša ja početkom maja objavio da mu je sestra bolje i da je skinuta sa respiratora, ali je poboljšanje kratko trajalo. Ponovo je vraćena na respirator

Оде ми и СЕСТРА, остао сам СИРОЧЕ: Никад тужнији статус Љубише, којем је КОРОНА убила ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ (ФОТО)

Dragan i Radmila Rakić/Foto: Facebook

Smrtonosna bolest kovid 19 odnela je i trećegčlana porodice Rakićiz paraćinskog naseljaJagodnjak, a ceo grad je u šoku. Brat LJubiša(43) obavešten je da mu je preminula i sestra LJiljana(47) koja se borila za život u KBC Zemun i, nažalost, nije se izborila.

Pre LJiljane, preminuli su njeni i bratovljevi roditelji, Dragan (70) i Radmila (72), a LJubica, koji je bio u kućnoj izolaciji, sve vreme molio se bar da mu sestra preživi jer mu je ona jedina od porodice ostala.

On je juče na Fejsbuku ostavio najtužniji status.


- E, ode i sestra, sada sam pravo siroče - napisao je on na svom Fejsbuk profilu.


Preko društvenih mreža LJubiša ja početkom maja objavio da mu je sestra bolje i da je skinuta sa respiratora, ali je poboljšanje kratko trajalo. Ponovo je vraćena na respirator. Nije izdržala, pa će, posle roditelja, LJubiša morati da sahranjujei sestru.


Kako saznajemo, otac je bio bubrežni bolesnik i išao je na dijalizu u Opštu bolnicu u Ćupriju, a pre nego što se zarazio, zadržan je bio u bolnici dva dana radi promene katetera. Preminuo je 18. aprila od posledica korone, sahranjen je 22., a samo dva dana kasnije preminula je i njegova supruga Radmila. Ona je bila srčani bolesnik, a smrtonosni virus odneo je i nju.


* LJiljana se borila za život u KBC ZemunU vreme smrti oba roditelja, LJiljana, inače dijabetičar, bila je u KBC Zemun u veštačkoj komi, na respiratoru, a brat se brinuo kako će ona da reaguje kad sazna za smrt roditelja kad ozdravi i vrati se kući.


Nadao se da će bar sestra da mu preživi jer je bilo izvesnog poboljšanja njenog zdravstvenog stanja.


Nažalost, to se nije dogodilo, već će LJubiša morati da organizuje i treću sahranu.


U Paraćinuje ovo 13 smetni slučaj od kovida 19.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

mimi

11.05.2020. 15:51

Da li je moguće da je ljudima do piskaranja po društvenim u trenutku ovakve tragedije?! Ja ovo ne mogu da shvatim.

Мр Радомир Шћепановић

11.05.2020. 18:06

Моје саучешће! А многи мисле да је вирус зезање!

Зорка

12.05.2020. 17:38

Dragi sine rasplakah se nad tvojom sudbinom .Budi jak ! Nek ti tvoji roditelji pocivaju i sestra u miru sa mojim roditeljima .Jedna majka rodom iz voljenog grada .Daleko a u srcu sa tobom.