Sahranjena legendarna stjuardesa koja je preživela pad sa 10 hiljada metara

A. V.

27. 12. 2016. u 20:37

Сахрањена легендарна стјуардеса која је преживела пад са 10 хиљада метара
Na Novom groblju u Beogradu poznanici se oprostili od Vesne Vulović (67). Opelu i poslednjem ispraćaju, uz prijatelje i poznanike, prisustvovale su i stjuardese "ER Srbija" i Vesnin brat kao jedini član porodice

NAJPOZNATIJA stjuardesa bivše SFRJ, Vesna Vulović (67), koja je preživela pad sa 10.000 metara, sahranjena je u utorak na Novom groblju u Beogradu. Opelu i poslednjem ispraćaju, uz prijatelje i poznanike, prisustvovale su i stjuardese "ER Srbija" i Vesnin brat kao jedini član porodice.

Na Novo groblje pristigli su svi sa kojima se Vesna do poslednjih dana družila. Vidno potreseni, došli su da se oproste i odaju počast ženi koja je bila sinonim za hrabrost.

- Nedostajaće mi, kao prijatelj večito vedrog duha - rekao je Nikola Babić, Vesnin prijatelj. - Bila je kao dete, uvek spremna za šalu. Nažalost, zdravstveni problemi sa kojima se dugo mučila, učinili su svoje.

Radnici nekadašnjeg JAT-a za koju je čuo čitav svet, na poslednjem ispraćaju pozdrav su uputili poznanici i prijatelji koji su je voleli. Dve stjuardese položile su venac na njen grob. NJen brat, sa kojim se Vesna poslednjih godina života retko viđala, nije želeo da govori o tužnoj situaciji u kojoj se našao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije