Najbezbedniji u klasi! Novi subaru forester e-bokser dobio 5 zvezdica

NovostiOnline/P.Ž.

ponedeljak, 13. 01. 2020. u 23:07

Најбезбеднији у класи! Нови субару форестер е-боkсер добио 5 звездица

Foto Promo

Novi "subaru forester e-bokser" proglašen je za najbezbedniji automobil u svojoj klasi posle kreš-testiranja EURO NCAP-a
NOVI "subaru forester e-bokser" (evropska specifikacija) proglašen je za najbezbedniji automobil u svojoj klasi posle kreš-testiranja EURO NCAP-a.

Potpuno novi "subaru forester e-BOXER" (evropska specifikacija) proglašen za najbolji automobil u klasi - "Best in Class Cars of 2019", u klasi malih Of-roud/MPV modela. To je nagrada koja se dodeljuje modelu sa najboljim performansama u svakoj klasi u Evropskom programu kontrole novih automobila, poznatijem kao EuroNCAP - "European New Car Assessment Programme" (Euro NCAP) - u testiranju bezbednosnih performansi za 2019. godinu. Ovo je drugi put da je "Subaru" osvojio ovo prestižno priznanje, nakon što su "Subaru XV" i "impreca" nagrađeni sa "Best in Class of 2017" titulom u kategoriji malih porodičnih automobila - saopštila je kompanija "Subaru Europe", evropska podružnica "Subaru korporacije" ("Subaru Corporation".

Novi "forester e-bokser" osvojio je maksimalnih pet zvezdica sa izuzetnim rezultatima u sve četiri oblasti ispitivanja (odrasli putnici, deca putnici, ostali učesnici u saobraćaju - VRU("Vulnerable Road Users", bezbednosne asistencije vozaču), uz beleženje najvećeg rezultata do sad u svojoj klasi za zaštitu dece putnika (Child Occupant Protection) u okviru Euro NCAP 2019 Protokola testiranja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije