Veliko priznanje, prestižna evropska titula, a za Opel: Autobest za korsu (FOTO)

Novosti Online / P. Živković

ponedeljak, 16. 12. 2019. u 20:40

Велико признање, престижна европска титула, а за Опел: Аутобест за корсу (ФОТО)

Foto: Promo

Međunarodni žiri, tim specijalizovanih novinara iz 31 države odabrao je novu "Opelovu korsu" za najbolji automobil "Best baj" u Evropi
Međunarodni žiri, tim specijalizovanih novinara iz 31 države, prestižno takmičenje "Autobest", odabrao je novu "Opelovu korsu" za najbolji automobil "Best baj" u Evropi.

To je ogromno priznanje za novu opel korsu koja grabi velikim koracima: u septembru, šesta generacija je obeležila svoju svetsku premijeru na IAA Salonu u Frankfurtu, po prvi put ikada i kao baterijsko-električna Korsa.

Sada je mali bestseler osvojio prestižnu nagradu „Best Baj automobil godine u Evropi 2020.

Pročitajte još: "KORSA" NA STRUJU: Šesta generacija popularnog modela "Opela"

”Žiri, je tako, Opelov novitet označio kao automobil koji nudi najviše za uloženi novac. Eksperti su ovo potvrdili tokom završnih test vožnji na finalu u Istanbulu. I sa modelom corsa-e, Opel nudi električni automobil za svakoga, koji kombinuje praktične kvalitete korse sa vožnjom bez emisija štetnih gasova i dometom na struju do 337 kilometara (prema WLTP-u). U isto vreme, nagrada za novu korsu kompletira Autobest het trik: nijedan drugi model nije imenovan za „Best Baj Automobil u Evropi” u tri uzastopne generacije.- Veoma smo srećni što smo dobili ovo priznanje- rekao je izvršni direktor Opela Mihael LohšelerOdluka nezavisnih specijalizovanih novinara pokazuje da smo sa opel korsom stvorili automobil za svakoga koji je orijentisan ka budućnosti. Automobil koji je moderan, efikasan, dobro opremljen, sa izvrsnom dinamikom u vožnji i to po pristupačnim cenama.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Vaske

16.12.2019. 21:18

Opel je bio i ostao mašina !U današnje vreme verovatno naj bolji odnos cene i kvaliteta !