Zašto devojke odbijaju momke

T. L.

21. 11. 2018. u 18:28

Devojke često ne žele da budu sa momcima koji su im simpatični ako znaju da su oni u njih zaljubljeni "do ušiju" - pokazalo je istraživanje rađeno na Univerzitetu Indijanopolis

Зашто девојке одбијају момке

Depositphotos

DEVOJKE često ne žele da budu sa momcima koji su im simpatični ako znaju da su oni u njih zaljubljeni "do ušiju" - pokazalo je istraživanje rađeno na Univerzitetu Indijanopolis. Naučnici su došli do saznanja da je razlog odbijanja taj što se one plaše da će ih povrediti, pa u startu kažu da im nisu zanimljivi. Studija je pokazala da to važi za 65 odsto studentkinja, koje su objasnile da ako misle da ta priča nema budućnost, samo bi dobre momke povredile vezom na jednu noć.

Istraživači su još otkrili da momci uglavnom nemaju takvih moralnih dilema, jer ne razmišljaju da li će povrediti devojke koje su pristale da budu sa njima. Oni, stoji u objašnjenju studije, smatraju da ako im se ukaže šansa da budu sa osobom koja im se sviđa, treba da je iskoriste.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Одликаш

21.11.2018. 22:00

Јуриће их после, кад буду разведене и не буду имале пара за децу. Тада им ти одликаши неће бити досадни.

Фрајер новог кова

21.11.2018. 22:53

"Научници су дошли до сазнања да је разлог одбијања тај што се оне плаше да ће их повредити, па у старту кажу да им нису занимљиви."У својој уврнутој логици, све се плашећи да на повреди мушкарца, жена често каже или учини нешто што мушкарца толико повреди, да он више не може очима да је види. Али нека. Ако неће једна, пристаће друга. А оној која ме је одбила, више се не јављам ни на улици. Разлози одбијања ме не интересују.

Istina

30.11.2018. 14:08

@Mića Iz Kafića - Druze, sve ja tebe razumem, musko sam. Ali, deluje mi da se tebi ne svidja sto je tako. A ja bas mislim da je super, ako tebe neka odbije jer nemas para, i bolje, takva ti ne treba. Izgleda da je tebi krivo sto zene mogu da biraju, a ne biraju tebe.S druge strane, budi posten pa priznaj da bi ti uvek mnogo radje izabrao lepu i zgodnu nego neku ruznu i debelu, kojoj smrdi iz usta. E, ta ruzna, takodje moze da kaze da si ti povrsan, da gledas samo fizicki izgled...Istina ima dva kraja.