Sudeći po astrologiji, sledeći horoskopski znaci se najteže nose sa prekidom. U stanju su da manipulišu i godinama kuju plan osvete.

Svaka osoba se na različit način nosi sa raskidom. Dok pojedini brzo nastavljaju dalje. mnogi ljudi često unutar sebe zadržavaju ljutnju, koja može da traje godinama, i jednostavno ne mogu da se smire sve dok se njihov bivši ne javi da se izvini ili zažali zbog odluke.

Kada je reč o astrologiji, sledeći horoskopski znaci najviše pate zbog raskida i često dobijaju razne ideje za osvetu:

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni ljubavnici. Najteže im je da prihvate raskid, pogotovo ako ih partner naprasno i grubo ostavi. Njihova prva reakcija može proći mirno, a potom da se pretvori u bes i frustraciju, koja može da preraste u nešto veće - želju za osvetom.

Škorpije mogu da budu kivne i ogorčene dugo nakon raskida, u nekim slučajevima to može da traje i godinama. Upravo zato često želja za osvetom vodi njihovo srce, sve dok konačno ne pronađu ponovo ljubav i započnu novu vezu.

JARAC

Jarčevi imaju potrebu da analiziraju sve - u svom profesionalnom ili privatnom životu. Vole da "spajaju kockice" jer su dobri u logici i pronalaženju odgovora. Nakon raskida većina Jarčeva započinje proces samoanaliziranja kako bi zaključili šta je pošlo po zlu u vezi, a često zbog toga krive sebe.

Ali kada shvate da je partner jednako odgovoran za raskid, postaju ljuti i isfrustrirani. Kako raste mržnja u njima, tako negativne emocije obuzimaju njihovo telo. Često njihova potreba da dođu do odgovara ih dovede do vrata bivšeg partnera. Jarčevima je obično potrebno mnogo vremena da prebrode ljubavni brodolom i da se oslobode besa.

VAGA

Niko nema veću potrebu za ravnotežom i harmonijom u životu više od Vaga. Zato svaki ljubavni prekid može da poremeti balans u životu pripadnika ovog znaka, i to je razlog zašto Vage postaju veoma uznemirene kada ih partner ostavi. Ovaj zodijački znak takođe se teško nosi sa besom.

Zanimljivo je da iako često u sebi "gore" od besa, Vage se pretvaraju da su nastavile dalje i svima transparentno pokazuju da je sve u redu sa njihovim životom. Sklone su manipulaciji, pa sa druge strane mogu da se javljaju bivšem partneru i smišljaju određene igrice, a sve kako bi pokušali da ga povrate.(Telegraf.rs/K.M.)