Dizajneri enterijera predlažu: Oplemenite prostor tapetama

Promo

petak, 26. 06. 2020. u 08:00

Дизајнери ентеријера предлажу: Оплемените простор тапетама

Foto: Promo

Poslednjih godina primetno je da nam se tapete vraćaju u velikom stilu. Svojim jedinstvenim stilom, raznolikim dezenima i paletom boja, stvaraju u vašem domu jednu potpuno novu dimenziju
Renomirani britanski proizvođač tapeta Graham & Brown, predstavio je sveobuhvatne kolekcije tapeta PARADISE i PRESTIGE, koje na naše tržište donosi Roma Company.


Poslednjih godina primetno je da nam se tapete vraćaju u velikom stilu. Svojim jedinstvenim stilom, raznolikim dezenima i paletom boja, stvaraju u vašem domu jednu potpuno novu dimenziju.


Renomirani časopisi o uređenju enterijera preplavljeni su savetima vrhunskih dizajnera o tapetama kao vodećem trendu u uređivanju enterijera. Bilo da ste nežan i romantičan tip, avanturista u potrazi za novim izazovima, tradicionalista ili idealista, umetnik, u novoj kolekciji tapeta PARADISE i PRESTIGEvrhunskog proizvoiđača Graham & Brown tapeta možete pronaći dezen koji odgovara vašem senzibilitetu.


Kolekcija PRESTIGEpredstavlja kombinaciju smelih dizajna i upečatljivih boja koja će vašem domu dodati potpuno novu energiju , spoj retro i modernih tonova, uz jazz note i toplu šolju čaja upotpuniće ambijent i lepotu vašeg doma.S druge strane, ukoliko ste ljubitelj jakih tonova, živopisnih predela i tropskih divljina, kolekcija PARADISE je pravi izbor. Punoća i raznovrsnost boja, veličanstveni tropski dezeni, samo su deo onoga što ova kolekcija nudi. Ukoliko se odlučite da u vašem domu ugostite jedan ovakav dizajn, vaša jutra započinjaće uz sliku najlepših egzotičnih ostrva smeštnih u srcu Karipskog mora.Kolekcije tapeta PARADISE i PRESTIGE kao i širok asortiman raznovrsnih, vrhunskih Graham & Brown tapeta možete potražiti u Roma company maloprodajnim prodavnicama. Ukoliko niste sigurni u svoj odabir, za sve nedoumice i konsultacije, možete zakazati sastanak sa dizajnerom enterijera u prodavnici Roma company na adresi Žorža Klemansoa broj 18a.