Krvna grupa određuje uspešnost na poslu

Z.O.J.

28. 02. 2020. u 12:23

Japanci veruju da veza karaktera i krvne grupe ima veliki uticaj na život, rad i emotivno stanje

Крвна група одређује успешност на послу

Depositphotos

Izgleda da naš karakter i ponašanje u priličnoj meri određuje krvna grupa. Makar tako ističu Japanci, kojima je krvna grupa mnogo više od medicinskog podatka. Veruju da veza karaktera i krvne grupe ima veliki uticaj na život, rad i emotivno stanje. Pripadnost konkretnim grupama u Japanu se koristi u političke svrhe, kao i za određivanje uspešnosti u poslu.

Za svaku krvnu grupu imaju najbolje i najgore osobine koje po potrebi koriste. Vlada mišljenje da su najbolji radnici AB grupe, jer su smireni, kontrolisani, racionalni. Ali je naglašeno i da su neodlučni, zaboravni i neodgovorni, na šta takođe treba obratiti pažnju, jer su to njihove najgore osobine.

Pripadnici krvne grupe A su predani, kreativni, osetljivi, strpljivi i odgovorni. Istovremeno su izbirljivi, tvrdoglavi i napeti, što im ne ide naruku.

Najbolje osobine pripadnika krvne grupe B su da su divlji, aktivni i kreativni, ali su zato i sebični, neodgovorni i nepredvidivi.

Najbolje osobine pripadnika grupe O su nesebičnost, društvenost i optimizam, a najgore - sujeta, nepristojnost, ljubomora, arogancija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Jugoslava Pravdic

28.02.2020. 15:56

Vidite li da su sve sinonimi pozitivnih i negativnih konotacija za sve grupe, te na kraju ispade isto. Ako su na primer, za grupu 'O' negativne osobine 'sujeta, nepristojnost, ljubomora, arogancija' a za grupu 'A' su 'izbirljivi, tvrdoglavi i napeti', onda iz sujete su izbirljivi, iz nepristojnosti tvrdoglavi, ljubomore napeti, a arogancija, nedostatak znanja i mudrosti. Lepo je Konfuije rekao:''Onaj ko misli da zna a ne zna, budala je, kloniga se''.