ODLAZAK POZNATOG GLUMCA: Preminuo Božidar Bole Stošić (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2018. u 12:03

ОДЛАЗАК ПОЗНАТОГ ГЛУМЦА: Преминуо Божидар Боле Стошић (ВИДЕО)

Božidar Bole Stošić
Foto: Tanjug

Srpski glumac Božidar Bole Stošić preminuo je u četvrtak ujutru posle duge i teške bolesti u bolnici u Beogradu, u 82. godini
Srpski glumac Božidar Bole Stošić preminuo je u četvrtak ujutru posle duge i teške bolesti u bolnici u Beogradu, u 82. godini.

Pročitajte još - Bole Stošić o Čkalji: Svi su ga obožavali, a on je bio nesrećan

Božidara Boleta Stošića generacije će pamtiti kao čuvenog Boleta iz bureta u televizijskom serijalu “Hiljadu zašto”, a zapažene uloge ostvario je u serijama "Pozorište u kući", "Vruć vetar", "Kraj dinastije Obrenović", "Srećni ljudi", "Porodično blago", Agencija za SiS", "Ljubav, navika panika"...


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

KG

13.12.2018. 12:15

niko baksuza nije mogao odigrati kao on.... Bole neka ti je laka crna zemlja, naklon do poda

Ivan

13.12.2018. 12:16

Nek ti je vecna slava Stole. Fantastican glumac. Pamtim ga kao gazda Macka iz Porodicnog blaga.

Iz Inostranstva

13.12.2018. 12:40

Ovaj Glumac je bio Poseban na svoj način , Odrasla sam gledajući ga u mnogim Serijama I dečijem programu. Saučešće Familiji, Izgubili smo još Jednu Glumačku Legendu.

LJUBICA

13.12.2018. 13:06

Odlaze nam glumacke velicine i velikani..odlaze da krase nebesko pozoriste. HVALA BOLE na predivnim ulogama. Zbogom gazda Macak i moj duboki naklon. Porodici najiskrenije saucesce.

Jugoslava Pravdic

13.12.2018. 15:55

Bole mi pade na pamet pre neki dan i, pitah se, gde je. Nažalost, dobih odgovor.Počivaj u miru Legendo. Lakoćom kojom Si donosio uloge su neprevazidjene. Pitko, ka da uroni u vodu, ostane pod vodom, a onda eksplozija lepote. Njega kao glumca ne vidiš. Vidiš originalnu stvarnost, vreme i osobu sa kompletnom ličnošču koja je u ulozi i opisana. Hvala i Slava. Počivaj u miru.